Concurenta care a reusit sa emotioneze o tara intreaga la ”Romanii au talent”. Juratii au izbucnit imediat in lacrimi VIDEO

Publicat: 11 mart. 2017, 15:42 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Concurenta care a reusit sa emotioneze o tara intreaga la ''Romanii au talent''. Juratii au izbucnit imediat in lacrimi VIDEO
Lorelai a reusit sa impresioneze juratii pana la lacrimi
Lorelai a reusit sa impresioneze juratii pana la lacrimiLorelai a reusit sa impresioneze juratii pana la lacrimi

Clipe pline de emotie vineri seara, 10 martie, in emisiunea ”Romanii au talen”t. O concurentă a impresionat juriul și tot publicul din sală până la lacrimi! Cu toții au fost înmărmuriți atunci când aceasta a intrat pe scenă.

Lorelai Mosnegutu, fetita fara maini care poate canta la pian cu picioarele si cu o voce de inger, a reusit sa emotioneze o tara intreaga cu talentul sau.

Desi are doar 14 ani si o conditie fizica care nu ii permite sa se desfasoare cum si-ar dori, Lorelai a oferit tuturor o adevarata lectie de viata.

Nici juratii si prezentatorii de la ”Romanii au talent” nu au ramas indiferenti la talentul fetei. Acestia au fost de-a dreptul inmarmuriti de momentul artistic al lui Lorelai, incat au izbucnit in lacrimi.

Calinescu a inceput sa planga
Calinescu a inceput sa planga

Dintre jurati, cel mai afectat a fost Florin Calinescu. Inca de cand a inceput sa cante si pana cand a parasit scena, Calinescu nu a mai scos niciun cuvant si cu toate ca a incercat sa isi ascunda emotiile, acesta nu si-a putut retine lacrimile. La un moment dat chiar si-a acoperit fata cu mainile pentru a ascunde faptul ca incepuse sa planga.

Momentul sau magic i-a facut si pe Andi Moisescu, Mihaela Radulescu si Andra sa ramana muti de uimire. Mai mult de atat, la finalul momentului, Mihaela Radulescu a apasat butonul Golden Buzz si a trimis-o direct in semifinala.

Lorelai a fost abandonata la nastereLorelai a fost abandonata la nastere
Lorelai a fost abandonata la nastere

Poveste de viata impresionanta

Lorelai, pe numele său adevărat, Alberta, are și o poveste de viață impresionantă. După ce a fost abandonată de părinții naturali la vârsta de doar două luni, micuța a fost întâlnită de Veronica Pârvulescu, asistenta maternală, care a văzut-o că s-a născut fără mâini, dar și-a dorit imediat să o adopte și s-i ofere o familie. „Mama Vio”, așa cum îi spune Lorelai celei care a crescut-o, a povestit că Alberta nu a vorbit timp de trei ani și nu a mers până la patru ani, scrie Adevarul.ro.

Acum, la doar 14 ani, Lorelai ne oferă tuturor o lecție de viață și îi face pe mulți oameni să privească diferit șansele care li se oferă. În ciuda faptului că nu are mâini, a învățat să se folosească de picioare pentru a realiza diferite activități, ajungând până la cele de nivel cultural: Alberta este deja la a patra carte scrisă cu degetele de la picioare, o lucrare în care ea a vorbit despre anumite personalități culturale pe care a avut ocazia să le întâlnească, informează sursa citată.

Publicat: 11 mart. 2017, 15:42 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă