Ea e detinatoarea celei mai mari colectii de genti din lume! Are peste 200 de exemplare de Hermes Birkin. Cat a costat-o investitia

Publicat: 14 Aug. 2017, 18:14 Beauty & Style

Jamie Chua, in varsta de 42 de ani, este detinatoarea celei mai mari colectii de genti din lume. Femeia are o colectie impresionanta de genti Herme Birkin: peste 200 de exemplare de cea mai buna calitate. Toata investitia a costat-o aproape 2 milioane de euro. De asemenea, Jamie, care e fosta stewardesa, cheltuie 8.000 de euro pe luna pe tratamente cosmetice.

Femeia traieste in Singapore si este mama a doi copii. In prezent, este un antrepenor de succes si proprietara unei linii de cosmetice care ii aduce bani frumosi. Anterior, Chua a lucrat ca insotitoare de bord, dupa care s-a casatorit cu miliardarul indonezian Nurdian Cuaca, de care a divortat in 2011. Cei doi s-au intalnit in timpul unei calatorii in interes de serviciu. Dupa ce s-au casatorit, Jamie a strans o impresionanta colectie de genti,  cu preturi incepand de la 8.000 de lire pentru o singura geanta.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Aug. 2017, 18:14 Beauty & Style
Pe aceeași temă