Clipe emoționante în timpul concertului Andrei de la Sala Palatului. Gestul înduioșător făcut de băiețelul vedetei când și-a văzut mama pe scenă

Publicat: 27 feb. 2017, 19:08 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Andra și-a îndeplinit un vis: acela de a susține un concert în fața a mii de oameni care o îndrăgesc și îi ascultă piesele. Pe 24, 25 și 26 Februarie, Andra a umplut trei zile la rând Sala Palatului.  A reușit să cânte și să emoționeze publicul, mai ales atunci când a cântat alături de tatăl, de fratele și de cumnata lui.

Weekendul trecut Andra a marcat mai multe premiere pentru industria muzicală din România. În primul rând, artista a fost prima care a reușit ca la spectacolul de debut în aceasta locație să vândă biletele pentru trei zile consecutive. A fost un efort fizic deosebit la care Andra a rezistat cu succes. Pentru a reuși să facă fată, Andra a repetat zilnic timp de o luna și jumătate, iar în perioada concertelor a stat la un hotel din centrul orasului, alături de sotul ei, Cătălin Măruță,  a făcut pauză vocală și a dormit 8 ore pe noapte.

Ai susținut recent un super spectacol la Sala Palatului, de Dragobete. Cum te-ai simțit pe parcursul acestor 3 zile?

M-am simțit foarte bine, ca cel mai norocos om din lume. Nu știu cum a trecut timpul, nu am simțit nici oboseala, m-am încărcat cu energia oamenilor din jurul meu, formatia, baletul, toți au fost neobosiți, entuziaști, zâmbitori.  Și publicul a fost foarte generos, m-au aplaudat, au cântat cu mine.  Cum să descriu în cuvinte ce am simțit? Sunt fericită. Mi-am împlinit un vis.

Andra a facut un adevarat show pe scena Salii Palatului
Andra a facut un adevarat show pe scena Salii Palatului

Care a fost atmosfera în aceste 3 zile? Ce surprize ai primit din partea fanilor?

A fost ca o sărbătoare. Am primit enorm de multe flori, și în cabina, și în timpul showului, și dupa el, când am dat autografe. Familia mea a fost alături de mine, tata, fratele meu și cumnata au și cântat cu mine, iar surorile, mama și socrii au fost în public. Pe mama am văzut-o numai după spectacole, nu înainte, pentru ca e foarte emotivă, ca și mine, și îmi transmite emoțiile. Nu voiam să plâng înainte!

Cum te-ai pregătit fizic și sufleteste pentru cele 3 zile de concerte?

Eu cred că pentru un artist e important să se pregatească, la fel ca un sportiv care se antrenează înainte de Olimpiadă. Așa că am repetat mult, am cântat și am dansat într-o sală de repetiții în care am construit o scenă asemănătoare cu cea de la Sala Palatului, ca să ne obișnuim, eu și trupa, cu dimensiunea și cu locurile noastre. Am încercat să fac o mică pauză vocală înainte de primul concert, dar am repetat destul de mult în ziua de vineri, deci nu am prea reușit să îmi menajez vocea.

Și sufleteste m-am pregătit: am încercat să mă gândesc numai la oamenii care îmi sunt alături, să mă bucur de munca în echipă din această perioadă, m-am rugat.

Cel mai emotionant moment al serii a fost cand a cantat cu tatal sau
Cel mai emotionant moment al serii a fost cand a cantat cu tatal sau

Care sunt cele mai dragi persoane care te-au susținut și cine a fost alaturi de tine, în backstage?

M-am simțit foarte iubită și încurajată. În primul rând familia m-a ajutat. Soțul meu m-a încurajat când înca era un vis acest spectacol.  Cătălin crede în mine pana la cer și înapoi și mereu mi-a spus să fac un astfel de spectacol, că pot, că merit, că o sa fie excelent.  Când mă văd prin ochii lui prind aripi! Evident, a fost și în culise în fiecare zi.  Fără el, nu aș fi făcut aceste spectacole, sincer, deși poate suna exagerat. El a fost motorul acestei mașinării uriașe, adică o echipa de sute de oameni care a gandit, a compus, a desenat, a comunicat…

În culise au fost alături de mine și prieteni, colaboratori, fini.  Orice artist are nevoie să aibă aproape oameni în care are încredere, oameni pe care îi iubește, ca să îi dea o stare bună. Din afară, poate părea ciudat. Un artist să aibă lângă el cei mai buni prieteni și nu neaparat angajați. Dar numai așa reușesc eu să dau tot ce e mai bun din mine.

Andra si Catalin Maruta au doi copii minunati: pe David (6 ani) si pe Eva Maria (1 an jumatate).
Andra si Catalin Maruta au doi copii minunati: pe David (6 ani) si pe Eva Maria (1 an jumatate).

Ce a spus David despre cele trei zile de concerte? I-a plăcut să te vadă pe scenă?

David a fost copleșit de spectacol.  I-a plăcut la nebunie.  Cătălin mi-a spus că în concertul de sâmbătă, când a vazut ecranul imens în formă de inima și animația care ilustrează bătăile unei inimi, el a întrebat: „E inima lui mami?” Îmi vine și acum să plâng când mă gândesc la asta.


Ce vedete din showbiz ti-au arătat sprijinul în public?

Nu am de unde să știu toți oamenii, dar știu că invitații mei au vrut să stea și în public, până le-a venit rândul să urce pe scenă, ca să se bucure de show.

Cu ce te vei recompensa dupa aceste zile încărcate? O mini-vacanță sau câteva zile de relaxare la SPA?

Nu, mă refac stând câteva zile acasă, cu familia mea.

Ai de gând să mai organizezi un astfel de concert de amploare în viitorul apropiat?

Da, vreau să devina o tradiție. Cred că în fiecare an voi avea un astfel de show.

În incheiere, ai un mesaj pentru cititorii Ciao.ro?

Vreau să le mulțumesc dacă au fost la spectacol sau dacă au urmărit pe Facebook sau Instagram ce am postat în legătura cu asta. Daca îmi ascultă muzica, le multumesc din suflet și sper să le placa noul meu album, lansat acum câteva zile. Are multe piese noi, probabil că la anul, la Sala Palatului, voi cânta dintre ele.

Publicat: 27 feb. 2017, 19:08 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă