Clipe dicile pentru Andra! Fratele și cumnata artistei s-au îmbolnăvit de COVID-19

Publicat: 03 dec. 2020, 11:29 Autor: Elena Vedete
Clipe dicile pentru Andra! Fratele și cumnata artistei s-au îmbolnăvit de COVID-19

Fratele și cumnata Andrei s-au îmbolnăvit de COVID-19, după ce au participat la filmările de Revelion. Cum se simt cei doi, mai ales că fratele artistei suferă și de astm bronșic.

Aurora și Săndel Mihai sunt interpreți de muzică populară și au participat la filmările de Revelion. După ce mai mulți artiști au prezentat simptome ale coronavirusului, au decis să se testeze și ei, iar rezultatul a fost pozitiv.

Cei doi au precizat că au prezentat simptome ușoare și susțin că se simt bine. Aurora nu mai are gust și miros, în timp ce Săndel a făcut și febră.

”Ne simțim bine, mie mi-a dispărut mirosul și gustul. Alte simptome nu am avut, nici febră, absolut nimic. În schimb, Săndel a făcut puțină temperatură. În București l-am luat, nu pot să zic că de la fimări, că noi am fost și pe la mall, la shopping. Pentru noi a fost puțin șocant, nu pentru mine cât pentru Săndel, pentru că are astm bronșic și tot ne-am ferit, am auzit și avertizările. Noi n-am fost la socrii, la părinții noștri, nu ne-am vizitat aproape tot anul. Foarte rar s-a întâmplat, și de la distanță, protejați, și uite că am luat virusul la București”, a spus Aurora Aurora Mihai pentru starpopular.ro.

Sursa foto: Arhiva Ciao

 

Publicat: 03 dec. 2020, 11:29 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă