Clipe de groază pentru cântărețul Matteo! Un copac s-a prăbușit lângă fetița lui, în parc

Publicat: 07 Jul. 2022, 10:20 Vedete

Un copac smuls din rădăcini, într-un parc din București, a fost pe punctul de a provoca o tragedie în familia lui Matteo! Iubita cântărețului a fost sunată de urgență, după ce pomul ar fi căzut lângă locul în care se afla fetița lor.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de marți, 5 iulie, după ce un copac din zona Kiseleff s-a prăbușit foarte aproape de locul în care fetița lui Matteo se afla împreună cu bona sa.

Mama copilei a mărturisit că a fost sunată de femeia care avea grijă de Mia. Cei doi parteneri s-au grăbit cât de mult au putut către parc.
Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, dar toată lumea a tras o sperietură uriașă. Elena Neagu a explicat că arborele s-a desprins cu tot cu rădăcină și a căzut peste barca unde se aflau micuța ei și bona.

Noi am fost sunaţi de către bonă. Ne-am îndreptat foarte repede către parc. Nu au fost rănite, ci foarte puţin zgâriate, însă au trăit o sperietură „frumoasă”.

Pur şi simplu s-a desprins acel copac, cu rădăcină cu tot şi a căzut peste banca pe care ele se jucau. Au apucat să alerge din zona respectivă. Au fost zgâriate şi nu a fost o situaţie tocmai plăcută”, a povestit Elena Neagu.

Iubita lui Matteo: ”Abia ne-am liniştit după şocul pe care l-am trăit”

Ambii părinți s-au grăbit la fața locului pentru a-și lua copilul. Fetița nu a fost rănită în incident, dar era traumatizată de nenorocirea care s-ar fi putut întâmplat.

Când am ajuns în parc mă aşteptam că a căzut o creangă, nu mă aşteptam la un copac cu totul. Mă gândesc că ar trebui luate măsuri astfel încât să poată fi prevenite astfel de situaţii. Aseară abia ne-am liniştit după şocul pe care l-am trăit. Singurul lucru pe care ni-l dorim este să putem fi liniştiţi în momentul în care ne trimitem copilul în parc, mergem cu el în parc.

Să nu stăm stresaţi că se pot produce tragedii. Fetiţa este la vârsta la care nu înţelege pericolele neapărat. S-a speriat pe moment crezând că a făcut ea un rău de a căzut copacul respectiv. Este la vârsta la care nu percepe încă riscurile”, a povestit iubita artistului la România TV.

Publicat: 07 Jul. 2022, 10:20 Vedete
Pe aceeași temă