Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la un pas de împăcare? ”Se pare că am trecut peste…”

Publicat: 17 apr. 2022, 10:59 Autor: Maria Apostol Vedete

Aflați în proces de divorț de aproape trei ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au aruncat multe cuvinte dure, însă lucrurile par să se fi schimbat în ultima perioadă.

Claudia Pătrășcanu a fost invitată ieri în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a făcut o serie de declarații despre relația actuală pe care o are cu Gabi Bădălău.

Vedeta a mărturisit că a acceptat tot ce s-a întâmplat și a trecut peste relația cu soțul ei. Acum, cei doi așteaptă desfacerea căsătoriei și pe cale legală.

Timpul rezolvă absolut tot, dar important este să ai răbdare. Am învățat că trebuie să ne acceptăm viața așa cum este, cu întâmplările care vin. Și să nu disperăm! Au fost momente, recunosc, de disperare, de teamă și de orice. Un divorț nu este ușor. E foarte greu! Se spune că un divorț e mai greu decât atunci când pierzi pe cineva. Se pare că am trecut peste. Sunt bine, sunt liniștită emoțional și copiii m-au ajutat foarte mult”, a declarat cântăreața în cadrul emisiunii ‘’La Măruță’’.

Bădălău și-a lăudat fosta soție

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, ce declaraţii i-a făcut fostul său soţ, deşi acesta se afla într-o relaţie cu Bianca Drăguşanu.

M-aș fi bucurat să vă spună el public tot, că tot îi place să expună. Mi-aș fi dorit să vină, tot public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni bune. Ce fel de om sunt, ce mamă minunată, ce soție am fost, că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult și mi-aș fi dorit să iasă public și să spună acest lucru, să spună și în instanță.

Nu cred că era nevoie să vin cu probe sau altceva, dar știe foarte bine. Ce frumos ar fi fost să vină să spună public, s-ar fi așezat lucrurile dacă ar fi făcut asta”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Publicat: 17 apr. 2022, 10:59 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă