Claudia Pătrășcanu, mamă de băieți. Nicolas, fiul cel mic, a împlinit 7 ani: „Să nu uiți ce te-am învățat, să iubești și să fii iubit!”

Publicat: 28 ian. 2024, 12:09 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Pentru cântăreața Claudia Pătrășcanu, momentele speciale petrecute alături de copiii ei au de fiecare dată prioritate, iar micuții sunt raza de lumina din viața artistei.

Mamă a doi băieți, Gabriel și Nicolas, Claudia Pătrășcanu și-a sărbătorit la final de ianuarie fiul cel mic.

Între cei doi frați este o diferență de doar 2 ani și cresc și se dezvoltă într-un mod armonios unul alături de celălalt.

Nicolas, băiatul cel mic, a împlinit vârsta de 7 ani, ocazie cu care părinții i-au organizat o petrecere cu totul și cu totul specială.
Deși au ales să se despartă, Claudia Pătrășcanu și fostul ei partener, Gabi Bădălău, au decis să lase deoparte orice fel de neînțelegeri, de dragul copiilor și a momentelor de familie petrecute împreună în astfel de ocazii.

Claudia Pătrășcanu, mamă de băieți. Nicolas, fiul cel mic, a împlinit 7 ani: „Să nu uiți ce te-am învățat, să iubești și să fii iubit!”

Artista a fost extrem de bucuroasă și ea de surpriza de care micuțul Nicolas a avut parte de ziua lui și i-a transmis și o urare frumoasă pe rețelele sociale.

„Nicoooo, astăzi ai împlinit 7 ani!🥰 Nicolas… cel mai dulce, cel mai bun copil, frate, prieten, coleg…. cel mai pupăcios,râde și când doarme…. mâinile lui pe fața mea fac minuni.😊 Își dorește să ajungă mare fotbalist și este destul de conștiincios…. mergem cu Dumnezeu înainte!😊🙏🏻

Te iubesc, băiete🥰….îți (îmi) doresc să ajungi un OM bun în societate, să rămâi mereu cu credința în suflet, să nu uiti ce te-am învățat, să iubești și să fii iubit….să-ți auzi aplauzele meritate pe stadion… să te ridici chiar și când nu mai poți… atunci poți și mai mult!🥰🙏🏻

LA MULȚI ANI ♥️mea!”, a transmis Claudia Pătrășcanu, pe Instagram. Citește mai multe aici.

Publicat: 28 ian. 2024, 12:09 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×