Claudia Daniela Nacu, membră a trupei Trio Expres, a încetat din viaţă

Publicat: 03 Aug. 2020, 15:17 Arhiva
Claudia Daniela Nacu, membră a trupei Trio Expres, a încetat din viaţă

Claudia Daniela Nacu, membră a trupei Trio Expres, formaţie care făcea furori în anii 80, a murit la numai 58 de ani. Daniela locuia de mai mult timp în Amsterdam, Olanda, iar moartea ei nu are nicio legătură cu pandemia de coronavirus.

Carmen Harra, fosta ei colegă de trupă, a făcut public decesul Danielei, subliniind că moartea acesteia nu are nicio legătură cu pandemia de coronavirus.

„Vineri, 31 Iulie 2020, Claudia Daniela Nacu, colegă și prietenă de suflet din fosta trupă muzicală Trio Expres, s-a stins în Amsterdam (Olanda), din cauze naturale (fără nicio legătură cu pandemia de Coronavirus), la doar 58 de ani.

A fost o cântăreață și o compozitoare excepțională alături de care am lansat în anii ‘80 primul album muzical produs de Electrecord în limba engleză, disc de mare succes vândut în Europa, SUA și Canada. A fost un talent extraordinar, o profesionistă desăvârșită și o prietenă apropiată”, a scris Carmen Harra pe contul personal de Facebook.

„Mă rog ca sufletul ei frumos să se odihnească în pace și îi rog pe toți prietenii mei să se roage pentru Daniela. Când spui Trio Expres, spui și Aida Pentzer Pânzaru, o artistă pe care o iubesc nespus și de care mă leagă o prietenie deosebită. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău minunat, Daniela, te vom iubi mereu și ne rugăm pentru tine!”, a adăugat Harra.

Carmen Harra:”Partea negativă este că acest virus…”

Clarvăzătoarea Carmen Harra a transmis un avertisment oamenilor în legătură cu perioada care va veni, dar și despre virusul din China care face, încă, ravagii la nivel mondial.

Potrivit declarațiilor clarvăzătoarei Carmen Harra, tot ce se întâmplă în acest moment are un impact foarte mare asupra oamenilor. Abia în anul 2022 se va simț o ”stare generală de relaxare din punct de vedere sentimental și emoțional”. Însă, până atunci, ne vom confrunta cu dezechilibre pe toate planurile: economic, politic, religios, chiar și de infrastructură. Iată ce ne spunea Carmen Harra în urmă cu ceva timp. Clarvăzătoarea susține ca va fi o perioadă grea: ”Este o traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă”.

„Lucrurile revin încet încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte. Este o traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se rezolva destul de greu. În plus, perioada de izolare a fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic, politic, de infrastructură, religia și așa mai departe.

Oamenii sunt speriați peste tot, deși încearcă să acționeze ca și cum nu ar fi, ei ar vrea încet să revină la o viață normală, însă va trebui cel puțin până în primăvară anului viitor să vedem o îmbunătățire a stării generale de spirit a oamenilor și prin toamna virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme, așa că vaccinurile care vor apărea de la Oxford, din Franța, de la Institutul Pasteur, din America, vor trata anumite aspecte ale virusului dar nu vor găsi soluția completă!”ne spunea Carmen Harra în urmă cu ceva timp.

 

Publicat: 03 Aug. 2020, 15:17 Arhiva
Pe aceeași temă