Gesturile care anunță un inevitabil divorț! Ciprian Marica, prima ieșire în public cu viitoarea lui soție, după scandalul cu amanta de la Cluj!

Publicat: 25 May. 2020, 09:50 Vedete

Ciprian Marica și Ioana, viitoarea soție, s-au afișat împreună în public, după scandalul de la Cluj. Se pare că acestea sunt printre primele apariții în public, după ce imaginile cu fotbalistul și amanta lui au devenit virale.

Ciprian Marica a încercat să-și spele păcatele față de viitoarea lui soție, după ce în spațiul public au apărut imagini cu el și amanta sa.

În vara anului 2019, fotbalistul Ciprian Marica și Ana Muntean, soția unui prieten de familie, au fost surprinși împreună într-un hotel de Cluj. Soțul ei bănuia de ceva timp că s-ar întâmpla ceva, așa că a intervenit imediat. A fost la ușa celor doi și l-a găsit pe Ciprian Marica într-un prosop. Bărbatul, Florin Muntean, a filmat întreaga scenă, imaginile devenind dovada clară a infidelității soției și poate chiar a și trădării prietenului de familie.

Recent, însă, Ciprian Marica a fost surprins în compania iubitei sale, Ioana, după ce a fost făcut public scandalul și imaginile de la hotel. Astfel că, fotbalistul pare-se că ”șterge cu buretele” ce s-a întâmplat în trecut și încearcă să fie un tată bun pentru cei doi băieți pe care îi are, așa cum a fost și până acum, dar în același timp se străduiește să îi recâștige încrederea tinerei pe care a trădat-o, potrivit Click.

Ciprian Marica, Ioana și cei doi băieți, la Grădina Zoo! Cum au fost surprinși

Fotbalistul și Ioana au mers împreună la Grădina Zoologică. Tânăra de 26 de ani, medic stomatolog, a ales totuși să îl ierte pe tatăl copiilor săi pentru fapta lui de la Cluj și acum se poartă exemplar. Pe rețelele de socializare, fotbalistul a postat o imagine alături de cei doi fii ai săi, Albert Andrei (4 ani) și Ethan Ioan (2 ani). Cei doi părinții, grijulii de altfel, s-au asigurat că totul este în regulă cu cei doi copii. Ioana și Ciprian au venit cu mașini diferite la Grădina Zoologică. Totuși, relația dintre el și Ioana este una distantă deocamdată, dar motivele sunt, oricum, clare.

Pe de altă parte, amanta alături de care a fost în hotelul din Cluj, Ana Muntean, a ”dispărut” de pe rețelele de socializare, alegând să își dezactiveze contul. Era destul de activă, deoarece dădea sfaturi despre alimentație și sport.

Publicat: 25 May. 2020, 09:50 Vedete
Pe aceeași temă