Cineastul Abdellatif Kechiche, acuzat de agresiune sexuală

Publicat: 31 Oct. 2018, 15:35 Vedete

O femeie a depus plângere contra regizorului Abdellatif Kechiche pe 6 octombrie, acuzându-l de agresiune sexuală. Cineastul contestă "categoric" faptele.

Cineastul Abdellatif Kechiche, acuzat de agresiune sexuală

Cineastul Abdellatif Kechiche, acuzat de agresiune sexualăCineastul, premiat cu Palme d’Or în 2013 pentru „La vie d’Adèle”, „contestă categoric veridicitatea acestor acuzaţii venite din partea unei persoane care nu a găsit o modalitate prin care să se facă cunoscută decât prin statutul de victimă”, a declarat avocatul său, Jérémie Assous.

Abdellatif Kechiche a fost mai întâi actor înainte de a deveni regizor de teatru şi film.

Cineastul Abdellatif Kechiche, acuzat de agresiune sexualăÎn cinema, el s-a făcut cunoscut prin „l’Esquive” sau „la Graine et le Mulet”, amândouă recompensate cu premiul César pentur „cel mai bun film”, şi „La vie d’Adèle”, premiat la Cannes. Cunoscut ca fiind exigent pe platourile de filmare, regizorul a fost ţinta uneia dintre cele două actriţe principale ale filmului, Léa Seydoux, care a denunţat condiţiile de la filmări drept „oribile”, zile fără sfârşit şi sute de duble pentru aceeaşi scenă.

Cineastul Abdellatif Kechiche, acuzat de agresiune sexualăSpunând că s-a simţit „umilit” de această dispută publică, Abdellatif Kechiche a declarat că ar fi preferat ca filmul să nu fi fost niciodată lansat din cauza faptului că a fost „prea murdar”.

« Pagina anterioară

Publicat: 31 Oct. 2018, 15:35 Vedete
Pe aceeași temă