Cine sunt vedetele care fac cea mai mare audiență în România. Dan Capatos a realizat topul lor!

Publicat: 24 Jan. 2022, 10:33 Vedete

Jurnalistul Dan Capatos a realizat o listă a invitaților care au potențat audiențele încă de pe vremea formatului “ Un show Păcătos”.

După mutarea la Antena Stars și rebranding-ul suferit de emisiunea pe care o prezintă, Dan Capatos nu se sfiește să reliefeze diferențele dintre show-urile realizate în SUA, incomparabil superioare celor ce se difuzează în Europa. În aceeași măsură, moderatorul face radiografia televiziunii actuale.

Dan Capatos susține că invitații care s-au perindat de-a lungul timpului prin platoul emisiunilor sale au un aport crucial pentru serile câștigate în fața concurenței. Care s-a tot schimbat pe diferite posturi de televiziune.

Privind retrospectiv, prezentatorul constată că mulți dintre cei pe care i-a difuzat pe micul ecran au trecut în neființă. Vectorii constanți de imagine rămând, însă, fideli invitațiilor acestuia. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Dan Capatos, atac la adresa Emei Uta: ”E disperată după Bodi”

Prezentatorul a atacat-o în termeni duri pe Ema Uta. S-a întâmplat după ce s-a aflat că Alexi Bodi și-a părăsit din nou iubita din Anglia pentru ea.

N-am văzut în viața mea femeie mai disperată! Când vă ziceam eu ca Ema Uta stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi…pe spate lui stătea femeia, agățată! Eu niciodată nu mă înșel la femei! Mă înșel eu vreodată? E disperată după Bodi! Și uite-i acum împreună în Bahamas”, a declarat prezentatorul de la Antena Stars, care este bun prieten cu Alex Bodi.

Pentru cei care nu o știu, Ema Uta este make-up artistul preferat al vedetelor de la noi. Sau așa cum este supranumită ”Regina Transformărilor”. Asta deoarece tânăra în vârstă de 30 de ani reușește să facă minuni din chipul oricărei femei care se lasă pe mâinile sale.

Printre vedetele care s-au lăsat pe mâinile Emei Uta se pot număra Delia, Antonia, Alina Eremia, Babs, Loredana Groza, Carmen Grebenișan sau Alina Ceușan.

Fiind foarte frumoasă, Ema Uta e curtată de mulți bărbați, iar despre viața sa personală nu se știu prea multe lucruri, însă se cunoaște totuși faptul că ar fi avut o relație cu Luca Dabah, fostul iubit al Christinei Ich.

Publicat: 24 Jan. 2022, 10:33 Vedete
Pe aceeași temă