Cine n-ar vrea un astfel de bărbat? Frumușelul Radu Vâlcan s-a grăbit să-și surprindă soția cu o ”captură” de pește proaspăt

Publicat: 21 Dec. 2020, 21:51 Vedete

Cu siguranță sunt multe doamne și domnișoare care i-au simțit lipsa de pe TV, însă, în perioada asta de pauză, Radu Vâlcan pare să se dedice 100% familiei. 

Prezentatorul de la Insula Iubirii are timp berechet să se ocupe acum de gospodărie și de nevoile familiei. Fix așa a fost surprins zilele trecute de colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, în timp ce ieșea de la cumpărături.

Acum… știm că nu-i elegant să te uiți în punga omului, dar a sărit în… obiectiv faptul că vedeta Antenei 1 tocmai își refăcuse stocul de pește proaspăt. Apreciem faptul că bărbatul arată că-i pasă. Poartă regulamentar masca, gluga, nu pierde timpul și are grijă ca ai lui să mănânce sănătos. A luat peștele, s-a urcat în mașină și a zbughit-o spre casă. S-a întors ca un adevărat vânător modern… cu prada cumpărată de la market, frumos ambalată în pungă de hârtie.

Altfel… Radu Vâlcan este un tată responsabil și un soț admirabil.

Afirmație perfect adevărată și suficient întărită chiar de spusele lui, scrise pe blog, atunci când explica extrem de plastic cum stă treaba cu… scaunul primului lui copil.

”Venirea pe lume a unui copil este un motiv de bucurie. Dacă este vorba despre propriul copil, sentimentele sunt incomensurabile. Din acel moment viața se cam schimbă. Evident, în bine. Nu sunt eu cea mai ordonată persoană, așa că dezordinea din casa îmi aduce aminte, oarecum, de…mine. Nu am o problemă cu trezitul noaptea, somnul nu este punctul meu forte. Băița din fiecare seară a devenit un ritual de la care nu ne abatem, orice ar fi. Toate filmele la care ne uităm au devenit de Oscar, rare și bune. Mă rog, exemplele pot continua. Fiecare părinte are propriul său ritm, experiențe diferite.

Un lucru este cert. Nu mi-am imaginat vreodată ca subiectul principal din casă este unul atât de…plăcut. Caca, pentru că despre asta este vorba. Mai precis culoarea, textura, de câte ori a făcut etc.

Ce părinte nu cunoaște deja regulile unui caca de calitate: să fie galben ca gălbenușul unui ou de țară, bine legat exact ca muștarul cu dijon, musai să lipsească mucusul, iar când apare firicel de verde să strice paleta cromatică, fuga telefon la pediatră. Căci multe poate ascunde un caca verde: alergie la lactatele din meniul mamei, schimbarea sânilor de prea multe ori la o masă, etc. Și nu mai continui că poate voi primi invite pe forumurile de specialitate acolo unde mămicile mă vor lua drept guru în ale…rahatului.

Una peste alta, sunt mândru de caca băiatului meu. Este superb, are personalitate și impune respect”, scria Radu Valcan pe blog.

Publicat: 21 Dec. 2020, 21:51 Vedete
Pe aceeași temă