Cine moștenește averea și firmele lui Adrian Kreiner, milionarul ucis în Sibiu

Publicat: 15 nov. 2023, 14:00 Autor: Alina Nistor News

Vestea morții lui Adrian Kreiner a șocat o țară întreagă! Omul de afaceri din Sibiu s-a stins din viață după ce a fost bătut cu bestialitate, în propria lui casă, de trei indivizi. Acum s-a aflat cui va rămâne întreaga avere a bărbatului.

Adrian Kreiner a deschis compania Matec CNC Technik, unde producea piese și componente destinate industriei auto. Anul trecut a avut o cifră de afaceri de 127 de milioane de lei şi profit de peste 2.400.000 de lei. De asemenea, milionarul a dezvoltat și propria criptomonedă, denumită GMD.

Averea lui Adrian Kreiner va fi împărțită între mama, fiica și iubita milionarului. De asemenea, fiica și iubita acestuia vor trebui să se ocupe de companiile lăsate de acesta în urmă. Prieteni regretatului afacerist consideră că fiica acestuia se va descurca de minune, dat fiind că tatăl ei o iniția în tainele afacerii de familie, pentru ca, la un moment dat, să se ocupe singură.

În această dimineață, un bărbat a fost ridicat de către polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale din Timișoara și urmează să ajungă la sediul IPJ Sibiu, unde va fi audiat în cazul morții lui Adrian Kreiner. Criminaliștii cred că milionarul ar fi fost omorât de asasini plătiți, din străinătate. Și asta pentru că indivizii ar fi vorbit în limba engleză în timpul atacului.

Iubita lui Adrian Kreiner a sunat la 112

Adrian Kreiner, un om de afaceri din Sibiu, a fost atacat de trei indivizi mascați în propria casă, duminică noaptea. Bărbatul a fost legat și bătut cu bestialitate până a rămas inconștient. De asemenea, fiica lui a trecut prin momente de groază. A fost bruscată și amenințată cu pistolul de hoți ca să le spună unde se află obiectele de valoare din casă.

Iubita bărbatului fost cea care a reușit să se ascundă într-un dulap după ce tâlharii au pătruns în casă și astfel a reușit să sune la 112. Până au ajuns oamenii legii, hoții au reușit să plece cu câteva ceasuri și bijuterii de lux și sunt de negăsit. În continuare sunt căutaţi, iar la Sibiu a fost trimisă o echipă de specialiști de la Investigații Criminale din București pentru a ajuta ancheta.

Omul de afaceri, în vârstă de 50 de ani, a ajuns la spital în comă profundă, cu multiple traumatisme la nivelul capului, toracelui și membrelor. A fost internat pe ATI, unde a fost intubat și ventilat mecanic. Din păcate, însă, în ciuda eforturilor depuse medicii nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 15 nov. 2023, 14:00 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă