Cine este soția lui Mihai Morar. Nu îți vine să crezi cât este de frumoasă!

Publicat: 22 feb. 2021, 13:13 Autor: Elena Vedete

Mihai Morar este omul care are succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal și are o familie pe care mulți și-ar dori-o. De aproape de 15 ani, Mihai Morar trăiește o frumosă poveste de dragoste alături de Gabriela, femeia care i-a oferit 3 copii superbi. 

Mihai Morar şi soţia lui, Gabriela, sunt unul dintre cele mai discrete şi mai solide cupluri din showbiz. S-au cunoscut în 2006, pe vremea când erau colegi la Radio 21. Au fost mai întâi amici, apoi iubiţi şi după doar şase luni de relaţie s-au căsătorit. La sfârşitul lui 2008, Mihai şi Gabriela au devenit părinţi de gemene.

”Noi ne știam din radio, dar la început a fost o glumă, un joc, mie îmi spunea „Coccolino“. Asta e porecla pe care mi-a pus-o ea și de care am scăpat foarte greu. N-a avut nimeni timp să-mi spună că mă grăbesc atunci când am planificat să mă însor. Înainte de asta, am avut o relație care a durat doi ani și altă relație care s-a încheiat după patru luni.

După relația care a durat doi ani, am ieșit cu gândul că „Frățioare, nu pot să-mi iau așa ceva în casă. Mai bine singur.“ Practic, relația de doi ani a fost mai mult decât o căsnicie. Am fost gelos și ținut sub papuc, a fost o relatie tocmai așa cum nu trebuie să fie ea. A fost atât de nasol, încât m-am bucurat extrem când s-a încheiat „Libertateeee! Hai să ne bucurăm!“, își amintește Mihai Morar. 

Mihai Morar: ”M-am hotărât să mă însor după două luni de relaţie”

“M-am hotărât să mă însor după două luni de relaţie. Ne cunoşteam, eram colegi la radio şi ştiam ce fel de fată este. Am studiat-o din umbră şi i-am făcut povestea. La început, fiecare era implicat într-o altă relaţie, dar s-a întâmplat ca, în acelaşi timp, să se rupă ambele relaţii. Eu, trezindu-mă singur, văzând că şi ea este singură, am decis să fim împreună”, spunea Morar, cu ceva timp în urmă.

”Am făcut nunta la Baia Mare. Acolo este familia mea, acolo sunt prietenii mei. Sincer vorbind, eu nu mă vedeam însurat până la 35 de ani. Pe Daniel Buzdugan l-am cunoscut când era deja însurat, venise de la Iași. Eu n-aveam nici un gând atunci. Dar nu a trecut un an și m-am însurat și eu”, povestea Mihai Morar în urmă cu câțiva ani.

Secretul unei relații fericite

Mihai Morar a recunoscut că orgoliul l-a determinat să facă greșeli la începutul relației cu Gabriela, dar că pe parcurs au apelat la anumite convenții care le asigură liniștea în familie. „Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde”, a declarat, pentru Libertatea, Mihai Morar.

Sursa foto: Arhiva Ciao, Mihai Morar Facebook 

Publicat: 22 feb. 2021, 13:13 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă