Ea este singura femeie care nu şi-a dorit o relaţie cu Dan Bittman. Este vorba despre o prezentatoare celebră

Publicat: 15 Nov. 2019, 15:54 General

Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi din ţară. În tinereţe, cântăreţul s-a bucurat de admiraţia multor femei cunoscute, însă doar una singură i-a refuzat avansurile. Acum cei doi au o frumoasă relaţie de prietenie, iar artistul nu se sfieşte să recunoască faptul că a avut sentimente pentru celebra prezentatoare TV. 

Andreea Marin, căci despre ea este vorba a fost întotdeauna o prezeţă care întoarce priviri ori de câte ori iese în public.

Dan Bittman a făut câteva dezvăluiri despre vedeta TV şi a povestit faptul că au fost la un pas de a forma un cuplu în urmă cu ani de zile, însă Andreea Marin l-a refuzat.

„Bineînțeles, cred că toată lumea și-a dat seama că cererea în căsătorie din cadrul show-ului a fost un scenariu, dar au fost și reacții spontane. Eu și Andreea ne știm de foarte, foarte mulți ani și, da, am recunoscut că mi-a plăcut în anii tinereții, dar asta nu înseamnă că am dat curs acum trăirilor de atunci. Eu o apreciez foarte mult, iar noi doi am rămas într-o relație foarte strânsă de prietenie, ce s-a păstrat cu trecerea timpului. Pe platou ne-am înțeles formidabil, este un om căruia nu îi poți contesta experiența în televiziune”, a declarat Dan Bittman pentru revista Viva.

Iubitele lui Dan Bittman

Este căsătorit de peste 20 de ani, însă în tinereţe nu s-a putut plânge de lipsa femeilor din viaţa sa. Din contră, a avut o tinereţe zbuciumată din punct de vedere amoros, trăindu-şi viaţa la maxim.

De-a lungul anilor, Dan Bittman a avut destule cuceriri şi s-a bucurat de atenţia unor femei superbe, precum Mihaela Rădulescu, Nadine, Alexandra Dinu, Monica Bârlădeanu, Alina Chivulescu, Tania Budi, plus alte actriţe, cântăreţe şi dansatoare.

Publicat: 15 Nov. 2019, 15:54 General
Pe aceeași temă