Cine este și cum arată soția lui Gheorghe Zamfir. Nicoleta este cu 44 de ani mai tânără!

Publicat: 14 Apr. 2021, 09:51 Vedete

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca formează un cuplu de peste 10 ani, iar în 2016 s-au căsătorit. Deși îi desparte o diferență de vârstă de 44 de ani, cei doi trăriesc o iubire ca în povești. 

Maestrul și soția lui au fost dintotdeauna discreţi cu viaţa privată şi şi-au ţinut departe de ochii lumii povestea de dragoste, chiar dacă au fost tot timpul în vizorul curioşilor din cauza diferenţei de vârstă.

Cum a început povestea lor de dragoste

Cei doi s-au cunoscut în 2008, în timpul unei emisiuni, dar pe vremea aceea, maestrul era căsătorit cu franțuzoaica Marie Noelle. De menționat este că divorțul dintre Gheorghe Zamfir și prima lui soție s-a întins pe cinci ani. El a fost acuzat de femeie de maltratare și de infidelitate, astfel că maestrul a fost nevoit să plătească o sumă uriașă de bani. Nu mai puțin de 5.300 de euro era pensia de întreținere pentru fosta soție. După o perioadă, artistul a reușit să scadă această sumă și să-i achite 1.500 de euro lunar.

Iubirea dintre Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca a apărut în paralel cu divorțul. Astfel, abia în 2015 artistul a spus din nou “Da”.

”Căsătoria a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar. Căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie”, a declarat avocata maestrului pentru click.ro.

Nicoleta va moșteni toată averea maestiului Gheorghe Zamfir

Chiar dacă cei doi îndrăgostiți se cunosc de peste 12 ani de când, Gheorghe și Nicoleta Zamfir se iubesc mai mult ca oricând. Astfel că maestru a hotărât să îi lase Nicoletei toată averea sa.

”Este vorba despre apartamentul cu patru camere din zona Gării de Nord din Bucureşti, pe care l-a primit de la Viorel Lis când acesta era primar general al Capitalei. În ceea ce priveşte vila din Cobia-Găieşti, unde locuieşte de ani buni, alături de Nicoleta, Zamfir şi-a exprimat dorinţa ca după moartea sa să fie transformată în casă memorială”, scria click.ro.

Ce sune Gheorghe Zamfir despre soția sa

”Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger”, a declarat artistul într-un interviu realizat de Iuliana Tudor la TVR 1.

Sursa foto: Facebook Nicoleta Zamfir

Publicat: 14 Apr. 2021, 09:51 Vedete
Pe aceeași temă