Cine este și cu ce se ocupă presupusa ”ispită” a lui Alexandru Ciucu

Publicat: 03 sept. 2021, 15:03 Autor: Maria Apostol Vedete

Cine este și cu ce se ocupă presupusa ”ispită” a lui Alexandru Ciucu? Georgiana este o femeie de carieră, un nume apreciat în domeniul hairstylingului.

În ultima perioadă s-a vorbit tot mai mult în spațiul public despre un inevitabil divorț în cuplul Alexandru Ciucu-Alina Sorescu. Zvonurile au prins contur atunci când designerul a fost surprins în compania unei blonde misterioase.

Cine este și cu ce se ocupă presupusa ”ispită” a lui Alexandru Ciucu

Cine este femeia care a făcut, totuși, atâtea ”valuri” și a dat naștere acestor speculații? O cheamă Georgiana, are în jur de 35 de ani și este un hairstylist apreciat de toată lumea bună a Capitalei.

Ea deține un salon în zona de nord a Capitalei, iar printre clienții celebri se numără inclusiv Alina Sorescu!

Alina Sorescu a evitat să comenteze acele poze. Rămân însă multe semne de întrebare cu privire la timpul pe care Alexandru Ciucu l-a petrecut împreună cu Georgiana chiar în apartamentul ei, așa cum a relatat spynews.ro.

Alina Sorescu, primele declarații despre un eventual divorț

Pozele cu Alexandru Ciucu și Georgiana nu au făcut-o pe Alina Sorescu să reacționeze vehement. În emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, cântăreața a preferat discreția atunci când a venit vorba despre presupusul amantlâc.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

„Nu vreau să comentez,  pentru că nu este despre mine. Nu am ce să declar! Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu.

Publicat: 03 sept. 2021, 15:03 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×