Cine este Raluca Silea „Bombardiera”, noua iubita a lui Victor Slav! De ce multi spun ca relatia lor nu va dura!

Publicat: 09 Jan. 2019, 16:34 Vedete

Victor Slav a confirmat ca formeaza un cuplu cu Raluca Silea, poreclita si "Bombardiera".

Fostul Biancai Dragusanu iubeste din nou si norocoasa este o bruneta foarte promiscua. Raluca Silea „Bombardiera” este noua iubita a lui Victor Slav. Desi se lauda cu o asemenea cucerire, s-ar parea ca apropiatii nu aproba relatia lor. Totodata, si gurile rele spun ca lucrurile nu vor tine foarte mult intre ei.

Raluca Silea „Bombardiera” este noua iubita a lui Victor Slav!

Asta deoarece despre Raluca Silea Bombardiera, noua iubita a lui Victor Slav, s-a spus ca ar fi copia fidela a Biancai si… nimic mai mult. Prezentatorul TV a primit recent foarte multe reprosuri in ceea ce priveste alegerile sale in materie de partenere. Mai exact, „Bombardiera” nu ar fi pe placul nimanui din cercul de apropiati al barbatului de televiziune, potrivit click.ro.

Cine este Raluca Silea Bombardiera noua iubita a lui Victor Slav

Multe voci mai sustin ca si trecutul tinerei ar putea reprezenta un mare impediment in noua sa relatie cu Victor. El a confirmat ca formeaza un cuplu cu Raluca Silea, cu care momentan se afla in faza in care se cunosc mai bine unul pe altul. Cei doi si-au petrecut impreuna sarbatorile de iarna, iar pe urma au plecat si intr-o vacanta romantica in doi, la Budapesta.

Nu se poate sti daca acestea sa fie semnele unei relatii de durata sa nu, dar apropiatii vedetei de televiziune deja i-au gasit anumite cusururi Ralucai Silea. Acestia le-au pus si cateva bete in roate, chiar cand a debutat povestea lor de dragoste.

Cine este Raluca Silea Bombardiera noua iubita a lui Victor Slav

Rautaciosii au ajuns sa o numeasca pe Raluca Silea „copia bruneta a Biancai Dragusanu”. Totodata, unul dintre impedimentele pe care le-au vazut apropiatii cuplului a fost ca Raluca ar fi avut si ea de-a face cu iubirile pasagere ale Biancai.

Mai mult, „Bombardiera” se afla pe lista de cuceriri ale lui Tristan Tate, sportivul cu care Bianca s-a afisat la scurt timp de cand a anuntat despartirea de Victor Slav. Totodata, Raluca Silea l-ar fi cucerit si pe Adrian Cristea la un moment dat.
Bruneta ar fi moldoveanca de origine si se poate mandri cu o talie de viespe si un bust foarte generos, iar de multe ori pozele cu ea pe care le posteaza pe retelele sociale sunt cat se poate se sexy si cu aproape totul la vedere.

 

Publicat: 09 Jan. 2019, 16:34 Vedete
Pe aceeași temă