Cine este mama lui Cabral și ce s-a întâmplat cu tatăl biologic: „Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece”

Publicat: 10 feb. 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Cabral Ibacka a vorbit de puține ori despre părinții lui. Mama este româncă, iar tatăl din Congo. Cei doi s-au cunoscut în România, însă relația nu a mers după ce s-a născut prezentatorul TV.

Cabral este cunoscut și iubit de toți românii. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu povestea copilăriei lui, dar și cine sunt părinții care l-au adus pe lume. Prezentatorul TV a vorbit de puține ori despre familia lui, însă de curând și-a prezentat mama în mediul online.

Cine este mama lui Cabral

Pe numele ei Argentina Boldea, mama vedetei TV este o persoană căreia nu îi place să apară în spațiul public și este foarte retrasă. Argentina și fiul său, Cabral, au o relație specială, dar la fel de bine se înțelege și cu nora ei, Andreea Ibacka. Anul acesta, cu ocazia aniversării a 70 de ani, vedeta TV i-a pregătit mamei sale un tort și a postat pe rețelele de socializare reacția femeii. Argentina a fost foarte emoționată de cadoul primit și a afișat un zâmbet larg.

„Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate. S-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo. Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar”, a povestit Cabral.

Mama lui Cabral a fost o femeie foarte inteligentă care, deși a provenit din mediul rural, a mers la școală și a avut o carieră de succes. Aceasta, spre sfârșitul anilor ’90, ocupa o funcție de conducere la Bancorex. După aceea, Argentina Boldea a continuat să lucreze tot în acest domeniu, la o bancă privată din România. Femeia a fost vicecampioană mondială și vicecampioană europeană de kickboxing full contact și nu a ezitat să-și folosească talentul când a fost nevoie.

Ce s-a întâmplat cu tatăl biologic a lui Cabral

Cabral a vorbit de puține ori despre tatăl său biologic, asta și pentru că nu au avut o relație bună. Crescând fără tată, Cabral l-a văzut întotdeauna pe Alexandre Ibacka drept un străin, pe care nu l-a iertat nicicând pentru lipsa din viața lui. De-a lungul anilor, cei doi au încercat să aibă o relație, însă Cabral a dezvăluit că nu și-a putut ierta tatăl.

„Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferență. Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea”, a mai spus Cabral, cu mult timp în urmă.

În momentul de față, Alexandre Ibacka se află în stare gravă, după ce a fost eliberat din penitenciarul din Brazzaville, Congo. Medicul a fost închis pentru acțiuni îndreptate împotriva regimului Sassuo-Ngueso. Cu toate acestea, cel pe care l-a văzut, într-adevăr, ca pe un tată a fost bărbatul cu care mama lui Cabral s-a căsătorit, Mircea Boldea. Argentina și Mircea s-au cunoscut pe când prezentatorul TV avea în jur de 6 ani.

Sursa foto: Social Media

Publicat: 10 feb. 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă