Cine este, de fapt, Lidia Fecioru. Astrologul de la Antena 3 are o viață ca de film

Publicat: 13 Apr. 2020, 17:00 General
Cine este, de fapt, Lidia Fecioru. Astrologul de la Antena 3 are o viață ca de film

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai renumiți bioenergoterapeuți din România și a devenit mult mai cunoscută publicului după ce a început să apară în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3. Puțină lume știe însă de fapt ce meserii a practicat aceasta înainte de a urma cursurile Facultății de Parapsihologie.

Lidia Fecioru a fost medic legist

La 58 de ani, Lidia Fecioru are o viață ruptă parcă dintr-un film. Până să ajungă un bioenergoterapeut de renume, aceasta a practicat mai multe meserii. S-a născut în Republica Moldova, într-o familie în care au fost patru copii, toate fete. Primul său vis a fost acela de a deveni coafeză și astfel s-a înscris la o școală profesională. A practicat această meserie timp de 6 ani. Nu s-a mulțumit însă cu atât. S-a înscris la Școala de Cultură și Arte, pe care a urmat-o prin corespondență. Mai mult, a terminat și Facultatea de Regie – Teatru – Film.

Și-a dat însă seama că nu aceasta este adevărata ei vocație. Astfel, a făcut Facultatea de Medicină și a fost medic legist, în cadrul Departamentului de Crimă Organizată, din Chișinău. Încă de atunci a descoperit că are anumite puteri paranormale și a decis să aprofundeze acest detaliu.

A ajuns în Rusia, unde a luat lecții de la parapsihologi renumiți, cum ar fi Ignatenko sau Djuna. Până să-și vadă visul cu ochii și să practice meseria de bioenergoterapeut, Lidia Fecioru a fost coafeză, a lucrat în bibliotecă, a fost secretară la o editură, director la Casa de Cultură și medic legist. În 1991, viața ei avea să se schimbe radical. S-a mutat în România, mai întâi la Iași și apoi în București.

Cum a descoperit Lidia Fecioru că are puteri paranormale

Încă din timpul Facultății de Medicină, Lidia Fecioru și-a dat seama că are un har aparte. ”Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva. Când mi s-a făcut astrogramă, s-a văzut acolo că de trei vieți încoace mă ocup cu asta. Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu!”, a dezvăluit aceasta.

Meseria de medic a ajutat-o extrem de mult pe Lidia Fecioru în cariera ei de bioenergoterapeut. Aceasta își analizează pacienții din ambele puncte de vedere, ceea ce îi oferă o viziune mai bună asupra problemelor cu care se confruntă oamenii. Lidia Fecioru a recunoscut însă că diagnosticul este pus în urma harului pe care îl are și în funcție de energia pe care o simte. Aceasta susține că poate observa de ce suferă un om și de la distanță, fără să fie nevoie să-l atingă pe pacientul respectiv.

Celebrul bioenergoterapeut a dat dovadă de o mare ambiție și putere interioară nu doar în ceea ce privește viața profesională. Aceasta a trecut prin situații grele și pe plan personal, dar nu s-a dat bătută. S-a căsătorit de la o vârstă fragedă, 18 ani, însă a fost nevoită să se despartă extrem de repede. Era deja însărcinată când a decis să-și unească destinele cu respectivul bărbat, însă chiar în ziua nunții a aflat că și o altă femeie aștepta un copil de la soțul ei.

”Prima mea relaţie s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunţii acasă. Ne-a despărţit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine. A venit şi mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să ştiu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită şi i l-am dat”, a povestit Lidia Fecioru.

Aceasta s-a ocupat singură de creșterea copilului, pentru că părinții ei nu au fost de acord cu decizia ei de a se despărți de soț.

Publicat: 13 Apr. 2020, 17:00 General
Pe aceeași temă