Cine este Daniel Pavel, noul prezentator al emisiunii Survivor România. Lista completă a concurenților din cele două tabere

Publicat: 06 ian. 2021, 10:54 Autor: Elena Vedete
Cine este Daniel Pavel, noul prezentator al emisiunii Survivor România. Lista completă a concurenților din cele două tabere

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Survivor România” va începe pe 9 ianuarie, noi echipe fiind pregătite să ia startul la competiția dificilă din Republica Dominicană.

Echipa Faimosilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Aceștia vor lupta cu echipa războinicilor formată din Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Cine este Daniel Pavel, noul prezentator al emisiunii

Daniel Pavel este prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”. Carismatic, personalitate energică, cu experiență de 12 ani în media, Daniel Pavel a avut un parcurs uluitor profesional, trecând de la o carieră promițătoare de ofițer în marina comercială la cea de om de radio și TV.

Daniel Pavel a fost prezentor al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internațional, program ce a fost și premiat de CNA în 2015, și a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment.

Daniel Pavel a fost redactor șef al Penny FM, un proiect de succes pe piață din România. A plecat în Republica Dominicană chiar din inima Austriei, Viena, acolo unde locuia de ceva vreme, iar perspectiva implicării într-un show de o asemenea anvergură îi oferă un orizont suprinzător pentru 2021, relatează kanald.ro.

Sursa foto: Facebook Survivor

Publicat: 06 ian. 2021, 10:54 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă