Cine este bruneta lipicioasă care se bucură de toată atenția și îmbrățișările domnului ambasador Emil Hurezeanu? Indiciu: nu este soția!

Publicat: 18 nov. 2019, 22:04 Autor: Maria Apostol Vedete

Imediat după ce a aterizat în țară, ambasadorul României la Berlin, Emil Hurezeanu s-a îndulcit cu prezența unei brunete extrem de plăcută. Au fost acompaniați de două pahare de vin alb, multe zâmbete și îmbrățișări repetitive.  

 

 

 

 

Dacă ne ia cineva pe nepregătite, nu prea știm să spunem repede ce e Emil Hurezeanu: diplomat, analist politic, publicist, jurnalist…?  S-a făcut vizibil și apreciat  în România ca moderator și invitat în emisiuni de televiziune cum a fost ”Cap și Pajură”, printre cele mai cunoscute talk-show-uri socio-politico-culturale a cărui gazdă a fost.

De ceva ani a preluat funcția de ambasador al României la Berlin, iar pe-aici a devenit tot mai scump la vedere.

Și iată că, totuși, domnul Hurezeanu își face timp să ajungă și în țară, iar CIAO.RO l-a surprins extrem de bucuros de această întâmplare, mai ales că ea s-a consumat între patru ochi, la un restaurant cu dichis din zona Floreasca.

Scorțoasa Germanie nu i-a șters deloc zâmbetul de pe buze, iar asta s-a văzut când a ajuns la local, acolo unde l-a întâmpinat o brunetă frumușică, la fel de încântată de companie.

Galantul domn Hurezeanu a complimentat-o pe tinerică, că doar na, e un bun mânuitor al cuvintelor, și chiar a ținut-o strâns de mână timp de câteva minute până s-au decis să se așeze la o masă.

Să punctăm bine de la început pentru cei care nu cunosc speța: domnul Hurezeanu are o soție superbă, care deține o afacere foarte profitabilă, deci e normal să fie înconjurat de femei frumoase și muncitoare.

Revenind la masa celor doi protagoniști, am sesizat că au fost multe lucruri de povestit și tranșat acolo, iar tinerica domnului diplomat a fost cea care a spart gheața, însă a redus considerabil tonul când a început să vorbească. Atmosfera au mai destins-o, deși nu era nevoie, cu niște vin alb, pe care l-au avut la discreție.

Distinsul ambasador a ascultat-o foarte atent pe invitata dumnealui, mai ales că aceasta afișa numai zâmbete când vorbea. Ușor-ușor a prins și el curaj și a început să-i povestească, probabil, cum decurge viața lui prin Berlin, accesorizând discuția cu la fel de multe zâmbete.

Asta ne aduce aminte de o declarație mai veche a soției dânsului, care spunea cum s-a îndrăgostit de el, și că ”liantul” relației au fost tot… zâmbetele. ”Ne amuzam ca aproape de fiecare dată, venind fiecare pe alt drum, eu din Cluj, el din București, deși de la sute de kilometri, ajungeam în faţa porții casei din Sibiu în același moment. Părea o magie!„, a  povestit frumoasa Rucsandra într-un interviu mai vechi.

După vreo două ore de vorbit vrute și nevrute, cei doi s-au ridicat cu greu de la masă, iar domnul Hurezeanu a ținut morțiș s-o conducă pe tinerică până aproape de mașină. Ei bine, aici s-a văzut cu adevărat cât de rău îi părea de despărțire, pentru că după ce a strâns-o în brațe, cu greu și-a luat mâinile de pe ea.

Publicat: 18 nov. 2019, 22:04 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă