Cine e iubita secretă a lui Oase. A recunoscut în direct că vrea să o cereară în căsătorie

Publicat: 06 Jun. 2020, 11:48 Vedete

Oase a aruncat bomba în showbiz. Artistul a recunoscut faptul că iubeşte şi are planuri mari de viitor. Surprinzător, acesta a dezvăluit că se simte pregătit să devină tătic.

Celebrul Oase, fostul concurent al emisiunii ”Asia Express”, a fost mai sincer ca niciodată. Toată lumea îl știe ca fiind un bărbat extrem amuzant, însă nu mulți știu faptul că este și o fire extrem de sensibilă, mai ales atunci când vorbeste despre femeia care i-a furat inima.

Invitat în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, Oase a fost mai sincer ca niciodată.

”Eu sunt un tip mai sensibil când vine vorba de asta, dar ne înțelegem foarte bine, dar amândoi suntem foarte căpoși. Mie nu mi-a plăcut niciodată să pierd timpul, din moment ce sunt cu ea, normal că am gânduri serioase, dar toate la timpul lor. Îmi plac copiii și da, mi-aș dori, deși am un pic de panică, pentru că nu mă simt încă pregătit. Dacă o să am doi sau niciunul, asta e, las timpul să decidă”a spus Oase, la Antena Stars.

În ce a investit Oase banii câștigați la Asia Express

Totodată, Ionuț Dongo alias Oase, tânărul de 38 de ani, este campion la Kendama, iar cu ocazia câștigării concursului, a luat jumătate din bani și și-a deschis un bar în București, numit ”Kuma”. Astfel banii pe care i-a câștigat la ”Asia Express” i-a investit într-un local frumos din centrul Capitalei.

“Am fost întrebat de la ce vine Kuma. Oamenii s-au gândit că e ceva elaborat, are o semnificaţie ascunsă, dar vă mărturisesc că eu nu am stat prea mult pe gânduri atunci când am ales numele barului, aşa că l-am numit după pisica mea. Bine, acum e mai greu ca prietenii să îşi dea seama dacă vorbesc despre bar sau despre pisică”, a povestit Oase anul trecut pentru Click!.

Publicat: 06 Jun. 2020, 11:48 Vedete
Pe aceeași temă