Cine e bărbatul misterios din viața Andreei Mantea! Au mers împreună la mare, alături de fiul prezentatoarei TV

Publicat: 01 Sep. 2020, 10:05 Vedete

Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat misterios, care este ținut departe de ochii publicului. Recent, prezentatoarea TV a mers la mare alături de el, dar și de fiul ei, David.

Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, cu părul despletit și ochelari de soare, Andreea Mantea s-a fotografiat ținându-se de mână cu bărbatul care, potrivit zvonurilor, s-a și logodit, apărând pe degetul ei un inel de logodnă!

Cine e bărbatul misterios din viața Andreei Mantea

Ba chiar a și postat o imagine în care apare că se sărută sub clar de lună cu persoana iubită, însă fără să i se vadă fața bărbatului care o face fericită pe vedetă. Urmăritorii de pe rețelele de socializare au și comentat imediat la postările prezentatoarei TV, unii dintre aceștia spunând că este bine că îl ”ascunde” pe bărbatul care o face fericită, iar alții fiind curioși să îl vadă.

”Bă frate, dacă ea nu vrea să îl arate pe iubitul ei este decizia ei! Că nu suferim noi în locul ei sau altceva. Dacă chiar ținem la ea, ar trebui să-i urăm sănătate și tot ce este mai bun. Nu este obligată de nimeni! Ea este un înger și Doamne ajută să semăn la frumusețe și la caracter cu ea! O zi frumoasă tuturor!”, este un mesaj care apare în dreptul imaginilor cu prezentatoarea TV.

Alți utilizatori ai Instagramului au mai scris: ”Doar mie îmi pare a fi Victor Slav?”, ”Nici nu contează cine este domnul, contează că sunteți fericiți împreună !❤️”, ”Ne spui și nouă cine este?”, ”Meriți să fii fericită, mă bucur din tot sufletul”, ”Este un domn care nu dorește viața publică și este mai bine așa, decât o viață mediatizată. Iubirea schimbă tot 💜”, ”În sfârșit ne bucurăm pentru sufletul tău, da? 😘😍🤗❤️”, ”Oricine ar fi important este să fiți fericiți toți! Eu cred că este Vali😁❤️❤️”.

Publicat: 01 Sep. 2020, 10:05 Vedete
Pe aceeași temă