Cine a platit nunta lui Cristi Borcea. Sotul Valentinei Pelinel nu a scos un ban din buzunar

Publicat: 18 Oct. 2018, 12:47 News 3

Cristi Borcea si Valentina Pelinel au avut o nunta desprinsa din basmele cu printi si printese!

Cine a platit nunta lui Cristi Borcea? Nasul Marius Vizer

Cine a platit nunta lui Cristi Borcea. Sotul Valentinei Pelinel nu a scos un ban din buzunarPetrecerea a avut loc in restaurantul de lux Gundel. Tot acolo au facut nunta si Marius Vizer si Irina Nicolae, nasii lui Cristi Borcea si ai Valentinei Pelinel. Se zvonea ca, pentru a inchiria locatia, Cristi Borcea a platit 15.000 de euro. Se pare ca nu este asa.

Cine a platit nunta lui Cristi Borcea. Sotul Valentinei Pelinel nu a scos un ban din buzunar‘Am vorbit cu naşul, cu Marius Vizer, mi-a zis că eu nu trebuie să am grijă de nimic. Eu am fost precum unul dintre invitaţi. Totul a fost asigurat de el, le mulţumesc pe această cale, lui şi soţiei sale, a fost o nuntă de vis.

Cine a platit nunta lui Cristi Borcea. Sotul Valentinei Pelinel nu a scos un ban din buzunarMi-a făcut o mare surpriză, aducând una dintre formaţiile mele preferate, Ricchi e Poverri, m-a dat gata cu asta. (…) Habar n-am! Naşii s-au ocupat de tot. Îţi dai seama că nu mi-au cerut ceva. Totul a fost ca la carte, de 5 stele’, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.

« Pagina anterioară

Publicat: 18 Oct. 2018, 12:47 News 3
Pe aceeași temă