Cine a platit nunta lui Cristi Borcea. Sotul Valentinei Pelinel nu a scos un ban din buzunar

Publicat: 18 oct. 2018, 12:47 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Cristi Borcea si Valentina Pelinel au avut o nunta desprinsa din basmele cu printi si printese!

A costat o mica avere si acum s-a aflat cine a platit nunta lui Cristi Borcea. Se pare ca fostul actionar dinamovist si sotia lui nu au scos un ban din buzunar, conform viva.ro. Cununia religioasa a avut loc in Budapesta si a fost organizata de nasul lor, Marius Vizer, soțul Irinei Nicolae ex-A.S.I.A.

Conform sursei citate, Cristi Borcea nu a scos un ban din buzunar. La petrecere au fost 40 de invitati prezenti. Toti au fost cazati la un hotel de 5 stele din Ungaria. Cununia religioasă s-a desfășurat la Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul’, din Budapesta. A fost oficiată de părintele David Pop, în limba română.

Cine a platit nunta lui Cristi Borcea? Nasul Marius Vizer

Cine a platit nunta lui Cristi Borcea. Sotul Valentinei Pelinel nu a scos un ban din buzunarPetrecerea a avut loc in restaurantul de lux Gundel. Tot acolo au facut nunta si Marius Vizer si Irina Nicolae, nasii lui Cristi Borcea si ai Valentinei Pelinel. Se zvonea ca, pentru a inchiria locatia, Cristi Borcea a platit 15.000 de euro. Se pare ca nu este asa.

Cine a platit nunta lui Cristi Borcea. Sotul Valentinei Pelinel nu a scos un ban din buzunar‘Am vorbit cu naşul, cu Marius Vizer, mi-a zis că eu nu trebuie să am grijă de nimic. Eu am fost precum unul dintre invitaţi. Totul a fost asigurat de el, le mulţumesc pe această cale, lui şi soţiei sale, a fost o nuntă de vis.

Cine a platit nunta lui Cristi Borcea. Sotul Valentinei Pelinel nu a scos un ban din buzunarMi-a făcut o mare surpriză, aducând una dintre formaţiile mele preferate, Ricchi e Poverri, m-a dat gata cu asta. (…) Habar n-am! Naşii s-au ocupat de tot. Îţi dai seama că nu mi-au cerut ceva. Totul a fost ca la carte, de 5 stele’, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.

Publicat: 18 oct. 2018, 12:47 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă