Cine a fost marea iubire a lui Neti Sandu. Ce spune acum despre fostul ei soț

Publicat: 16 Mar. 2020, 17:00 Vedete
Cine a fost marea iubire a lui Neti Sandu. Ce spune acum despre fostul ei soț

Neti Sandu prezintă horoscopul de peste 25 de ani și a devenit cel mai cunoscut astrolog din România. Astrele nu s-au aliniat însă în favoarea ei în ceea ce privește iubirea. La 61 de ani, este divorțată și nu are copii.

Neti Sandu, fără noroc în iubire

Neti Sandu este prezentă în casele românilor de un sfert de secol. În decembrie 1995 a început să prezinte horoscopul la Pro TV și de atunci i-a cucerit pe toți cei pasionați de acest subiect. Îndrăgita prezentatoare dă impresia că stăpânește astrele și niciun horoscop nu pare la fel de realist ca cel prezentat de Neti Sandu.

Chiar dacă lucrează cu astrele de zeci de ani, se pare că acestea nu s-au aliniat cum ar fi trebuit în Casa Dragostei pentru celebrul astrolog. Neti Sandu avea doar 24 de ani atunci când a decis să se căsătorească. Alesul ei a fost un bun prieten. Din păcate, căsnicia dintre cei doi a durat doi ani. Motivul despărțirii a fost acela că erau două persoane foarte diferite.

Decepția suferită nu a dărâmat-o însă pe Neti Sandu. Aceasta a luat-o de la capăt și a început o altă relație. În 1985 avea să-și cunoască marea iubire. Alături de acest bărbat, al cărui nume nu este cunoscut, vedeta a trăit o superbă poveste de iubire, timp de 10 ani. Sfârșitul relației avea să fie însă unul cumplit, care i-a adus extrem de multă suferință lui Neti Sandu.

Declarații sfâșietoare despre marea iubire

Cumplitul moment a avut loc în 1995, chiar înainte ca Neti Sandu să înceapă munca la Pro TV. ”A fost înfiorător de greu. S-a furișat în casă, și-a luat lucrurile în grabă, pentru a evita să mă întâlnească. Am crezut că au venit hoții, au spart ușa. El răscolise totul, de frică să nu vin eu. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. A invocat motivul că ne purtăm ghinion unul altuia”, a declarat vedeta.

Decizia bărbatului iubit de a pune astfel punct unei relații de 10 ani i-a rupt sufletul îndrăgitei prezentatoare. Aceasta a recunoscut că a fost cea mai grea perioadă din viața ei. ”Am făcut vreo 5 ani de terapie, ca să pot trece peste asta și să mă pot bucura de viață. Mă secase de toate resursele. Dacă nu pleca în felul ăsta, dacă nu era atât de șocant, eu nu aș fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut după aceea. Nu pot decât să-i mulțumesc, pentru că dacă rămânea, ar fi fost veșnic nemulțumit din cauza mea”, a mai spus Neti Sandu.

Timpul a trecut, iar aceasta a încercat să-și refacă viața, dar cicatricile adânci și-au pus serios amprenta asupra vedetei. ”Nu mai sunt capabilă să construiesc relații. Am trăit, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere”, a recunoscut Neti Sandu în urmă cu mai mulți ani.

De atunci, vedeta nu s-a recăsătorit, dar cel mai mare regret rămâne faptul că nu are copii. ”Ar fi fost bine să am copii, dar mi-a fost frică la vremea aceea, pentru că n-aș fi vrut să fac un copil fără să fiu căsătorită. Era o prejudecată de care m-am împiedicat foarte tare”. 

Anul acesta, Neti Sandu va împlini 62 de ani.

Publicat: 16 Mar. 2020, 17:00 Vedete
Pe aceeași temă