Christian D, Dony și Elena Gheorghe au aterizat fortat in Năvodari!

Publicat: 23 Jul. 2021, 10:38 Vedete

Așteptarea a luat sfârșit pentru ca azi se lansează hitul verii! Elena Gheorghe, Donny și Christian  D s-au unit pentru o  piesa caliente , si in pasi de „Bailar” , așa cum este și titlul piesei, ne prezintă in exclusivitate clipul, care  aduce cu elicopterul lovitura verii  in materie de muzica buna.

Clipul filmat in doua zile a transformat munca  celor trei protagoniști in plăcere, îmbinând utilul cu plăcutul, pentru ca au avut parte de adevărate aventuri: plimbări cu elicopterul, privelisti minunate demne de vacante exotice, piscina și in final, au transformat un hangar intr un club de dans , cu muzica și voie buna. Și da, toate imaginile sunt filmate in frumoasa Românie , cu o echipa de profesioniști in frunte cu regizorul Silviu Mandroc.

După 10 ani, de la prima colaborare,  care a fost un succes , Dony și Elena s-au reîntâlnit  in studio cu gândul unei noi reușită : ” Totul a decurs conform planului, și atunci când ceea ce îți propui  se aseaza așa cum  îți creionezi de la bun început  , înseamnă ca  rezultatul trebuie sa fie unul pe măsura eforturilor. Pe tăblița regizorului, scria ca  la ora 23.00 sa fie ultimul cadru, și nu știu cum s au asezat astrele, dar fix atunci s-au finalizat filmarile. Speram ca am reușit sa transmitem un vibe de vara așa cum merita oamenii după o perioada grea pentru toată lumea”, a spus Dony.

„Ne-am distrat mult la filmari, mai ales ca am avut parte de o surpriza plina de adrenalina atunci cand pilotul elicopterului ne-a surprins cu ceva skiluri”, a declarat Christian D, unul din protagoniștii piesei „Bailar”.

Publicat: 23 Jul. 2021, 10:38 Vedete
Pe aceeași temă