Chef Joseph Hadad, primele declarații după ce a fost dus la spital de urgență

Publicat: 12 feb. 2020, 16:40 Autor: Elena Vedete
Chef Joseph Hadad, primele declarații după ce a fost dus la spital de urgență

Chef Joseph Hadad a mulțumit tuturor pentru mesajele de îngrijorare după ce a ajuns cu câteva ore în urmă, de urgență, la spital. Hadad a mărturisit că a avut doar o cădere de tensiune.

„Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum mă simt mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri. Se pare că am avut o cădere de tensiune ca urmare a suprasolicitării. Vă doresc tuturor sănătate și, la cel mai mic semn dat de corp, mergeți la medic”, a scris Joseph Hadad pe pagina sa de Facebook.
Chef Joseph Hadad are o experiență vastă în mediul gastronomic și este unul dintre cei mai bine cotați bucătari. Farfuria lui este, de fapt, o artă! Cunoaște peste 2000 de rețete și a avut ocazia să creeze show-uri culinare pentru Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson și multi alții.
Publicat: 12 feb. 2020, 16:40 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă