Chef Joseph Hadad este noul ambasador de imagine pentru mustarul Maille

Publicat: 05 apr. 2018, 14:16 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Chef Joseph Hadad este noul ambasador de imagine pentru mustarul Maille

Este un produs sanatos si rafinat pe care il foloseste atat acasa, cat si in restaurantele Caju si Joseph.

Brandul Maille, cel mai popular brand de mustar Dijon din Franta, anunta un parteneriat strategic pe termen lung cu Chef Joseph Hadad, considerat un artist absolut al gastronomiei fine. Din luna aprilie, produsele Maille vor fi disponibile la vanzare, in toate retelele de magazine, sub recomandarea si garantia unuia dintre cei mai apreciati chefi din Romania.

Mustarul Maille, recunoscut international pentru calitatea superioara si gustul fin, este unul dintre produsele preferate de catre Chef Joseph Hadad, pe care il foloseste cu fidelitate de ani de zile atat in preparatele facute acasa, cat si in retetele din restaurantele sale, Caju si Joseph din Bucuresti.

Chef Joseph Hadad este noul ambasador de imagine pentru mustarul MailleAprecierea chef-ului Joseph Hadad pentru produsul premium frantuzesc s-a concretizat intr-o colaborare stransa cu brandul Maille inca din 2015. Pana in prezent, au fost organizate cine gastronomice exclusiviste si cooking class-uri in care Chef Joseph Hadad a pus in valoare diverse preparate, simple sau sofisticate, folosind printre ingredientele de baza mustarul Dijon Maille.

Chef Joseph Hadad este noul ambasador de imagine

“Pentru un plus de fericire, adaugati mustar. Vorbesc cat se poate de serios! Mustarul va condimenteaza si la propriu, si la figurat viata deoarece este un ingredient minune, sanatos, cu proprietati benefice pentru organism, impulsionand starea de bine. In bucataria mea am cel putin un borcan cu mustar, iar de ani de zile folosesc mustarul Dijon de la Maille pentru ca il gasesc in diverse sortimente, cu ingrediente 100% naturale si pentru ca imbogateste mancarea cu un gust fin”, explica Chef Joseph Hadad de ce mustarul este un condiment esential in orice bucatarie.

Mustarul Maille, disponibil in 7 tipuri de sortimente diferite, dijon original, cu hrean, cu boabe de mustar intregi, cu miere, cu maioneza, mediu-iute, fin gourmet, poate fi folosit pentru o varietate de retete cu carne sau peste, sosuri, salate, dar poate fi consumat si ca atare, direct din borcan. Chef Joseph Hadad obisnuieste sa foloseasca mustarul Maille in preparatele sale favorite, atat in retete sofisticate – Piept de pui cu mustar si crusta de crutoane, Cotlete de miel in crusta de ierburi aromatice si crema de mustar, Ceviche de sea bass cu avocado si sos de mustar, Sorbetto de mustar, cat si in preparate facute rapid – Salata de de calamari a la plancha cu sos de mustar si portocale, Salata Nicoise New Style, Salata spring cu andive, Croissant cu muschi de vita si sos Remoulade,  Frigarui de vita Satay cu sos de mustar.

Despre Maille

Compania Maille a fost fondata in 1747 de Antoine Claude Maille, considerat cel mai priceput si renumit producator de mustar al vremurilor sale. Acesta a devenit furnizorul oficial al curtilor regale din intreaga Europa.

Maille este cel mai popular brand de mustar Dijon din Franta si unul dintre cele mai prestigioase si respectate branduri de mustar din lume, fiind distribuit international in peste 70 de tari, din Statele Unite ale Americii pana in Japonia si din Anglia pana in Africa de Sud. In Romania, produsele Maille sunt importate si distribuite de compania De Silva Exclusiv si pot fi gasite in nenumarate magazine, inclusiv in marile lanturi de hipermaketuri si supermarketuri, dar si pe site-urile retailerilor online.

Ce este mustarul Dijon

Termenul “dijon” din denumirea mustarului Maille nu se refera la locul unde acesta este produs, ci la o modalitate de preparare a acestuia, descoperita de un producator de mustar din orasul francez  Dijon, in jurul anului 1756. Mustarul Dijon este obtinut din seminte de mustar negru (“brassica juncea”) marinate in prealabil in otet, must (“verjiuce”) si/sau vin alb. Mustarul Dijon are o textura usor cremoasa.

Publicat: 05 apr. 2018, 14:16 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă