Fostă vedetă Pro TV, scandal pe avere cu fosta nevastă. Femeia îl acuză că a strâns-o de gât în fața copilului

Publicat: 29 Jun. 2020, 08:55 Vedete

Unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, fostă vedetă Pro TV, a decis să divorțeze de partenera lui. Bărbatul vrea să își încheie socotelile cât mai repede cu aceasta, iar recent a chemat-o în fața judecătorilor.

Samuel le Torrielec, căci despre el este vorba, a deschis, recent, un proces împotriva fostei sale partenere, Georgiana, solicitând ca instanța să efectueze partajul bunurilor comune, dar și al creditelor.

„Admite cererea de acordare a ajutorului public judiciar formulată de petenta Le Torriellec Georgiana. Dispune eşalonarea plății taxei de timbru în cuantum de 26.036,95 lei, urmând a fi achitată pe parcursul a 12 rate lunare, începând cu luna noiembrie 2019, fiecare rată în cuantum de 2.169,75 lei urmând a fi plătită până cel târziu la data de 30 a lunii în curs. Fără cale de atac”, au decis magistrații.

Celebrul Chef a divorțat de partenera lui

Procesul de partaj a fost deschis după ce, anul trecut, celebrul chef a divorțat de Georgiana: „Admite cererea principală formulată de reclamantul-pârât Le Torriellec Samuel-Michael-Dominique în contradictoriu cu pârâta-reclamantă Le Torriellec Georgiana. (…) Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părţi la data de 19.09.2015, înregistrată sub nr. …/19.09.2015 la București, sector 1, din culpa comună a soților. Dispune ca pârâta-reclamantă să revină la numele purtat anterior căsătoriei, respectiv acela de …. Obligă pârâta-reclamantă să plătească reclamantului-pârât suma de 6.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat”, au hotărât judecătorii.

Scandal de proporții în urmă cu câțiva ani

Din spusele fostei sale soții, în 2016, la un an de la nuntă, Georgiana ar fi fost agresată de Chef Samuel chiar sunt privirile fiului ei, care la acel moment avea 12 ani. În fața autorităților femeia a declarat faptul că Samuel Le Torriellec ar fi bruscat-o, ar fi strâns-o cu putere de gât şi ar fi împins-o într-un perete.

”M-a agresat. Fiul meu s-a speriat foarte tare şi a sunat la o rudă apropiată, care a venit imediat la noi acasă şi a intervenit. Am decis să pun punct căsniciei”, spunea Georgiana la acel moment.

Publicat: 29 Jun. 2020, 08:55 Vedete
Pe aceeași temă