Cezara Dafinescu, amenințată cu bătaia de o vedetă de la Pro TV: „A venit menajera și m-a salvat…”

Publicat: 29 iun. 2021, 10:21 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Scandal neaşteptat în plină stradă! Cezara Dafinescu și Alexandru Bogdan un cunoscut actor şi detectiv la emisiunea „Masked Singer România” de la PRO TV şi-au aruncat cuvinte dure în public. Marea actriţă îl acuză pe tânăr de faptul că ar fi ameninţat-o cu moartea.

Un incident de proporţii ar fi avut loc la orele prânzului între cei doi din cauza unui loc de parcare. Potrivit playtech.ro celebra actriţă și-ar fi găsit spațiul din fața porții ocupat de mașina condusă de amica lui Bogdan Alexandru.

Cezara Dafinescu le-ar fi atras atenția, însă femeia care se afla la volan în acel moment, i-ar fi răspuns destul de agresiv şi ar fi refuzat să mute maşina pe motiv că nicăieri nu este prevăzut acest lucru. Din această cauză, între cei trei ar fi pornit o discuţie aprinsă care s-ar fi terminat cu ameninţări.

„Nu cred că Bogan m-a recunoscut, nu eram machiată, mi-a vorbit foarte urât, s-a apropiat de mine, am crezut că vrea să mă bată, mi-a și zis: ”Îți dau una de-ți mut falca! A venit menajera și m-a salvat, și ea l-a recunoscut. E un huligan, n-a respectat o femeie mai în vârstă!”, a declarat Cezara Dafinescu, potrivit sursei citate.

Ce spune Alexandru Bogdan despre incident

Se pare că, tânărul actor are o altă versiune asupra lucrurilor care s-au întâmplat. Acesta a explicat faptul că şi-a lăsat maşina parcată, timp de o jumătate de oră pentru că nu exista o plăcuţă pe care să scrie parcarea interzisă.

Totodată, bărbatul a dezvăluit faptul că în momentul în care a ajuns la maşină, Cezara Dafinescu i-ar fi vorbit foarte urât, ba chiar l-ar fi înjurat, moment în care şi-a pierdut cumpătul.

„Am ajuns la mașină și Cezara m-a luat cu ”Băi, băiete!”, am găsit ștergătoarele ridicate și pește putrezit pe capotă, apoi m-a înjurat de mamă, iar mama mea a murit recent. Mi-am pierdut controlul și m-am repezit și Cezara, dar nu am atins-o.

M-am repezit la ea ca un copil care a fost înjurat de mama pe care a pierdut-o. Putea să-mi vorbească frumos, nu am recunoscut-o pentru că a vorbit foarte urât, o doamnă nu vorbește atât de urât!”, a precizat Alexandru Bogdan.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 iun. 2021, 10:21 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă