Cele mai tari mesaje de Crăciun pe care le poți trimite prietenilor și familiei

Publicat: 24 Dec. 2020, 11:37 Life

Nu există sărbătoare fără zâmbete pe buze alături de cei dragi! Citește aici cele mai tari mesaje de Crăciun pe care le poți trimite prietenilor și familiei.

– “Dragă Moş Crăciun, după 30 de ani în care am tot aşteptat să-mi aduci un cadou decent, te rog acum să-mi aduci în dar un bilet la loterie, în valoare de măcar 5 milioane de euro. Promit să-l împart cu destinatarii acestui mesaj. Mulţumesc. Crăciun fericit!”

– “Dragă Moş Crăciun, începând de anul viitor mi-am propus să fiu o persoană modernă şi să renunţ la cash. Aşa că te rog să-mi aduci în dar un card cu fonduri nelimitate. Îţi mulţumesc şi te pup! Crăciun fericit!”

– “Dacă Moş Crăciun nu vine, îl reţin, este cu mine. Stăm la bârfe, bem un vin, poate chiar “îl şi combin”. Moşule cu barbă sură, ce miroşi a băutură, patu-i cald, l-am pregătit, ţi-a fost frig, eşti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu eşti rău, stai liniştit! Dar de când este la mine, a uitat de tot de tine…”

– “Ai şi tu o viaţă lungă / Suficient cât să-ţi ajungă / Dar de-ai fi puţin mai vesel / Poate n-ai mai fi iar chel / La cadouri mă refer / Pe care nu le dai de fel!”

Cele mai tari mesaje de Crăciun pe care le poți trimite prietenilor și familiei

– ”Mă adresez pe această cale membrilor familiei, prieteniilor și cunoscuților! Vă informez că sunt dispus(ă) ca începând de azi sa primesc cadouri pentru a evita aglomerația din ultimul moment! Accept bani numerar sau cecuri, bijuterii, parfumuri fine, haine de marca, autoturisme și chiar apartamente. Crăciun Fericit!”

– ”Am o veste foarte proastă pentru tine, nu am vrut să-ți spun până acum pentru că știu cum ești, că o să suferi și o să te afecteze foarte mult, dar m-am gândit că este mai bine să-ți spun. Mai bine afli de la mine decât să afli de la alții, în orice caz, este foarte grav, nici mie nu mi-a venit să cred când am aflat! Până la urmă tot o să afli: Moș Crăciun nu există!!!”

– ”În ziua de Crăciun, când te îndopi de zor cu porc și sarmale și n-ai timp nici să respiri, eu îți aduc aminte că nu e bine să consumi sare, zahăr și grăsimi în exces.”

Sursă mesaje amuzante: stirileprotv.ro, ziarulunirea.ro
Sursă foto: Pixabay

Publicat: 24 Dec. 2020, 11:37 Life
Pe aceeași temă