Cele mai sexy vedete din izolare. Divele încing atmosfera pe Instagram

Publicat: 13 apr. 2020, 08:24 Autor: ileana.ghinea Vedete

Suntem în izolare. Timp mult, inspirație puțină. Salvarea vine tot din partea divelor din showbizz, cum altfel. Frumoasele noastre artiste sau influencerițe și-au propus clar să încingă atmosfera pe Instagram.

Le poți lua exemplu, dacă vrei să profiți de timpul acesta ca să-ți crești o comunitate, sau îți poți bucura privirea… În fond, ce altceva ai avea de făcut.

Cele mai sexy vedete din izolare. Divele încing atmosfera pe Instagram

Haide să vedem împreună care sunt cele mai HOT domnițe. Ca să venim cu un teaser îți spunem că astăzi le avem în vedere pe Bianca Drăgușanu, Anna Lesko, Anda Adam sau Lidia Buble.

Bianca Drăgușanu, sexy în izolare cu Alex Bodi

Fosta soție a lui Victor Slav a revenit la sentimente mai bune în ceea ce-l privește pe Alex Bodi, actualul fost soț. După un scandal ca-n filme petrecut cu doar câteva zile înainte să intrăm în starea de urgență, iată-i pe cei doi foarte apropiați în izolare. Sexy Bianca se asigură că păstrează focul pasiunii aprins, așa cum numai ea știe să o facă. Iată, mai jos, o ipostază.

Anna Lesko între bucătărie și șantier

Nici nu mai știi unde să o cauți pe Anna Lesko. Ce știi cu siguranță, însă, este că dacă ai norocul să o găsești, cu siguranță ai să ai în față una dintre celemai sexy femei din showbizz-ul autohton. În plină epidemie de coronavirus, Anna Lesko se antamnează… hot… cu uneltele „uitate” de constructori, de pe vremea când era în renovări.

Anda Adam iese la balcon

Nu ca să cânte, așa cum ne-au obișnuit italienii și spaniolii, ci sa să-și expună nurii și să-și găsească noi vecini. Trebuie să recunoaștem că artista, la cei 39 de ani ai ei, arată fix așa cum… trebuie!

Cristina Spătar așa cum ne-a obișnuit

Dacă vorbeam de femei frumoase la apoape 40 de ani, a venit vremea să vorbim despre femei sexy la peste 40 de ani. Cristina Spătar este una dintre ele. Chiar dacă nu a trecut prin cea mai bună perioadă a vieții ei după divorțul de omul de afaceri, Alin Ionescu, artista nu și-a pierdut strălucirea. Acum, în izolare, parcă este mai frumoasă ca oricând… să fie oare dragostea:)

Daniela Crudu renăscută din propria cenușă

Cine spune Daniela Crudu, spune pasărea Phoenix. Așa este bruneta care la începutul anului mergea la Urgență după ce a fost agresată de iubit. Acum, în plina pandemie de coronavirus, perfect izolată, Daniela Crudu s-a blocat în bucătărie. Nicio problemă atâta vreme cât sexy este she’s middle name.

Lidia Buble face echilibristică

Dacă nu mai are cum să meargă la sala sau la masaj, Lidia Buble se ocupă de fizicul ei în mijlocul livingului. Într-o ținută care-i lasă la vedere perfectele picioare și frumosul posterior, iubita lui Răzvan Simion face valuri virtuale.

Lora departe în Bali

Norocoasă sau ghinionistă. Nici nu știi ce să zici atunci când auzi că Lora a rămas blocată în Bali. Da, da, blocată. Nu a mai putut să plece din Bali, acolo unde își petrecea concediul fix în momentul în care a fost declanșată epidemia de coronavirus. De aspectul HOT al feed-ului ei de Instagram cu siguranță că se poate ocupa artista pentru că decorul îi este prieten. Altfel… ne e dor de Lora, abia așteptăm să o avemd in nou în țară.

Ruby sexy și rea

Rubina Regina nu se dezminte nici acum, în perioada de izolare. Blocată în casă, artista se ocupă de iubitul Robert, de cei mulți căței pe care îi are și, atunci când îi rămâne timp, se pozează așa cum puteți vedea în imaginea alăturată. Frumos!

Publicat: 13 apr. 2020, 08:24 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă