Cele mai bune aparitii Street Style ale vedetelor. Anna Lesko, Bianca Dragusanu si Corina domina strazile

Publicat: 23 ian. 2017, 13:53 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Cele mai bune aparitii Street Style ale vedetelor. Anna Lesko, Bianca Dragusanu si Corina domina strazile

Corina

Maurice Munteanu: “Cizmele sunt senzationale! Geanta cu mesaj este un element la fel de cool, mai ales ca este asociata cu o rochie neagra, minimalista. Coafura si machiajul echilibreaza foarte bine look-ul!”

Anna Lesko

Maurice Munteanu: “O tinuta casual, potrivita pentru o zi ploioasa de toamna! Imi place foarte mult coafura Annei si apreciez  faptul ca nu a simtit nevoia sa accesorizeze agresiv acest look. Poate ar trebui sa incerce si variante ceva mai indraznete, in spiritul modei momentului, inspirate de scena internationala de street style.”

Romanita Iovan

Catalin Valean: “Un outfit coerent si cu o alura sobra care aproape spune o poveste. Imi place tinuta Romanitei din cap pana in picioare pentru ca ma duce cu gandul la estetica propusa de Ann Demeulemeester si constient sau nu, da nastere unui personaj oarecum intrigant. Hainele sunt combinate intr-o maniera degajata, dar corecta, aceasta alegere „all black” reusind sa se mentina pe o directie actuala, dar in acelasi timp ‘timeless’.”

Bianca Dragusanu

Cristina Craciun: “O tinuta pe care a purtat-o, cel mai probabil, la sala de sport, intrucat nu ar fi potrivita pentru alt gen de iesire. Costumul Adidas nu este rau, are o tenta de anii 80 care nu imi displace, insa jacheta de deasupra nu-mi place. Un trenci tip halat pana in pamant sau un pulover oversized ar fi schimbat mult situatia.”

Lili Sandu

Catalin Valean: “Un outfit casual, aparent simplu, dar caruia i se ridica stacheta prin elementele de styling corect alese si anume perechea de stilleto si marginea metalizata a paltonului care da un plus de pretiozitate. Cel mai mult imi place la aceasta tinuta faptul ca este purtata cu atitudinea care trebuie, intr-o maniera relaxata, dar care inspira totusi un anumit tip de senzualitate care vine natural.”

 

 

Publicat: 23 ian. 2017, 13:53 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă