Cel mai tare numar de magie pe care l-ai vazut! O sa plangi la final. Asa ceva e imposibil, pur si simplu imposibil VIDEO

Publicat: 17 Apr. 2018, 16:12 Viral

Filmuletul de la finalul articolului te va face sa incepi sa crezi in magie, fara nicio exagerare.

Cel mai tare numar de magie de la Britain’s Got Talent. O sa plangi la final. Asa ceva e imposibil, pur si simplu imposibil. Un concurent ce nu parea sa anunte nimic spectaculos pe scena Britain’s Got Talent a fost trimis direct in semifinala cu Golden Buzz-ul de catre cei doi oameni din culise ai show-ului dupa un spectacol fantastic.

Marc Spelmann este omul despre care cu siguranta o planeta intreaga va mai vorbi. Barbatul le-a oferit celor 4 jurati cate un obiect si i-a rugat sa faca o actiune cu el, la final a proiectat pe scena un filmulet cu fiica lui care tine in mana sau spunea exact cuvintele sau lucrurile pe care cei 4 le-au ales, doar ca era filmat cu luni de zile sau chiar ani in urma.

Unul dintre jurati a fost pus sa aleaga un creion colorat dintr-o cutie, a ales rosu, iar mai tarziu a vazut in filmulet ca fiica magicianului colora tot cu un creion rosu. O alta jurata a fost pusa sa amestece un cub rubic in ce ordine vrea, iar la final a descoperit ca exact in acelasi fel se jucase cu cubul rubic si fiica de 2 ani a magicianului.

O sa plangi la final. Asa ceva e imposibil, pur si simplu imposibil

Momentul culminant a fost atunci cand Simon Cowell a fost pus sa tina un marker pe masa si sa il tinteasca pe paginile unei carti si sa incercuiasca un cuvant. Atunci Marc, magicianul care deja uimise pe toata lumea a proiectat un filmulet in care o intreba pe fiica lui exact asta: “Tati ce cuvant crezi ca o sa incercuiasca Simon peste 2 ani cand tati o sa mearga la Got Talent?” Raspunsul copilului a venit imediat “hat” (palarie), fiind exact cuvantul pe care l-a incercuit juratul.

Cuvintele descriu greu momentele pe care le puteti vedea in filmuletul de mai jos, efectiv e greu de crezut ca asa ceva se poate intampla.

Pentru ca totul sa fie cu atat mai emotionant, fiica magicianului s-a nascut in ciuda unor sanse extrem de mici. Mama ei si sotia celui care a fost trimis instant in semifinala a descoperit ca sufera de cancer in timp ce era insarcinata. A inceput chimioterapia cand era inca gravida iar la final copilul a fost nascut fara probleme.

Publicat: 17 Apr. 2018, 16:12 Viral
Pe aceeași temă