Cel mai sexy tătic din televiziune este asaltat de propuneri indecente: ”Primesc mesaje sau chiar videouri. Și voi fi sincer: undeva, în adâncul sufletului meu, mă flatează”

Publicat: 18 Jul. 2020, 19:39 Vedete

Dan Cruceru aka Taticool și prezentatorul reality show-ului Survivor România de la Kanal D este un adevărat învingător! Căsătorit de 13 ani și cu doi copii mici acasă, Cruceru și-a testat și el limitele în Republica Dominicană. Pentru prima oară în viața lui a stat 4 luni departe de familia sa! Cum a fost experiența Survivor, cum a fost revederea cu familia, ce spune despre relația cu soția dar și despre propunerile indecente pe care le mai primește din când în când din partea altor femei și le comentează cu soția sa, aflați imediat din interviul pentru Ciao.ro!

Reporter: Dan, ești un Survivor sau nu? Cum a fost pentru tine experiența din Republica Dominicană? Ai prezentat acolo un super reality show pentru Kanal D! A venit această propunere când te așteptai mai puțin să te reintorci „pe sticlă”?

Sunt prezentatorul Survivor. Apoi locuiesc în România. Apoi sunt însurat de 13 ani. Apoi am doi copii! Deci sunt un supraviețuitor!

Show-ul a fost proiectul carierei mele de până acum în tv. Proiectul cu cea mai mare anvergură. A fost fenomenal. Și da, propunerea a venit când aproape nu-mi mai doream deloc să lucrez în televiziune. Ba chiar am stat mult pe gânduri dacă să accept sau nu oferta. Și mă bucur enorm că am acceptat-o. A fost o experiență superbă.

Care dintre concurenți au fost preferații tăi?

Nu am avut concurenți preferați. Rolul meu acolo era să fiu echidistant, dar și empatic în același timp. Să-i ascult pe concurenți, să le înțeleg problemele, să aibă un umăr pe care să plângă. Dar să nu îi influențez în niciun fel, să nu susțin pe nimeni mai mult ca pe cel de lângă el.

Merita marele premiu Elena Ionescu?

Formatul emisiunii era foarte clar: publicul avea cuvântul final. Și, dacă publicul a decis că Elena a meritat să câștige marele premiu… cine sunt eu să gândesc altfel? Chiar dacă Survivor creează o societate experimentală, este democrație: majoritatea decide și cu asta basta.

Tu ai participa la un reality show de acest gen? Îți plac provocările? Ești o fire sportivă de obicei?

Da și nu. Dacă ar fi vorba doar despre un show sportiv, da, aș participa. Mi-ar plăcea să-mi testez limitele. Dar Survivor este mult mai mult decât sport. Iar lipsurile cu care se confruntă concurenții sunt foarte greu de suportat. De la lipsa mâncării, la lipsa confortului și, mai ales, privarea de informații despre cei dragi, toate astea cred că ar fi prea mult pentru mine. Am 39 de ani, tabieturi și familie. Și n-aș mai putea trăi fără toate astea.

Ai o relație frumoasă cu soția ta! Cât de greu v-a fost să stați despărțiți timp de 4 luni?

Cel mai mult am fost plecat de acasă 10 zile consecutiv. Acum am stat 4 luni. Deci… a fost foarte greu. Chiar dacă avem conversații video zilnic, dorul de ei a fost foarte mare. Plus că am avut griji mari din cauza pandemiei. Ei acasă, eu la 10 mii de km distanță. Nu puteam să-i ajut cu nimic, eram legat la mâini.

Cum a fost revederea cu familia?

Să știi că a fost superbă dar și foarte dificilă. Am stat în autoizolare și nu mi-am putut îmbrățișa soția și copiii când am ajuns în țară. Am stat 2 săptămâni la distanță de ei și mi s-a părut că au fost chiar mai grele decât cele 4 luni.

Ai plâns de dorul soție și al familiei, în perioada asta? Ai avut și momente  în care te-a cuprins nostalgia?

Mi se înmuiau puțin genunchii când bebele zicea tata sau Sophia îmi spunea că îi e foarte dor de mine. Și momentele acelea vin la pachet cu tot ce înseamnă emoție.

 Erai foarte atașat de fetița ta, Sophia! Cum te împărți acum între doi copii, mai ales de când aveți și un frumos băiețel? Există gelozii între copii? Dacă da, cum reușești să gestionezi situația?

Eram și sunt foarte atașat de ambii copii. Mă încarc cu energie de la ei, de la zâmbetele lor. Mă simt împlinit când îi țin în brațe. Iar brațele mele sunt cele ale unui părinte dedicat, pregătite oricând să îi drăgălească pe cei mici. Și poate tocmai din acest motiv nu sunt gelozii prea mari între copii. Pentru că amândoi știu că au atenția și dragostea mea totală. Au loc amândoi la pieptul meu pentru îmbrățișări atunci când și le doresc.

Ce greutăți ai întâmpinat de când ești tată?

Îți dai seama că viața de părinte e plină de bucurii, dar și de greutăți. Dincolo de provocările zilnice, de tonele de răbdare pe care, cumva, trebuie să le găsești mereu, îți este foarte greu când copiii sunt bolnavi. Atunci ți se rupe inima, te simți neputincios și disperat. Mai sunt și alte momente: când te trezești cu câte-un picior în nas în miezul nopții sau când trebuie să faci față poftelor soției. Dar, în fața ăstora, supraviețuiesc!

Cum ar trebui să se descrie un așa Taticool ca tine?

Un taticool este un părinte prezent. Nu neapărat cantitativ, ci calitativ. Când ajunge acasă, chiar stă cu ai lui copii. Chiar face lucruri cu ei, chiar e fericit când e alături de ei. Un părinte implicat, care a descoperit în sufletul lui bucuria imensă pe care i-o provoacă fericirea copiilor lui.

Ești un familist convins! Cu toate astea vreau să te întreb dacă se mai întâmplă să primești mesaje cu propuneri indecente de la alte femei? Și dacă se întâmplă, se întâmplă des?

Nu mă așteptam la întrebarea asta! Da, primesc astfel de mesaje. Nu vă imaginați că sar femeile pe mine, dar, din când în când, mai primesc mesaje sau chiar video-uri cu diferite „propuneri”. Și voi fi sincer: undeva, în adâncul sufletului meu, mă flatează. Adică ele mă văd încă atrăgător, ceea ce, mno!, e măgulitor pentru orice persoană. Mai ales când i le arăt și soției și râdem împreună de situațiile create. Noi le considerăm mesaje amuzante pentru că avem încredere unul în altul.

Cum îți place să îți descrii soția? Ce te atrage încă la ea, chiar și acum, ca în prima zi de când v-ați cunoscut?

E o persoană foarte puternică și hotărâtă. Aceste calități au fost cele care ne-au sudat căsnicia și ne-au făcut să fim căsătoriți de mai bine de 11 ani. Este cel mai bun prieten, este omul cu care mă consult pe toate subiectele, cu care iau marile decizii. Este mama copiilor mei, soția mea, iubita mea, prietenul meu. Și nu vrei să-i stai în cale când e nervoasă.

Pe lângă blogul tău, Taticool, ai și un business, un magazin de cărucioare și alte accesorii pentru copii. Cum ți-a mers în perioada pandemiei? Ai avut de câștigat sau de pierdut, că mulți alții?

Taticool Shop a pornit de la o idee, ca și blogul de parenting, și s-a transformat într-o afacere în adevăratul sens al cuvântului. Sunt într-o continuă creștere, nu am avut scăderi de vânzări nici măcar pe pandemie, suntem norocoși. Dar știți cum se spune: norocul și-l mai face și omul cu mâna lui. Am intrat pe o nișă de produse premium, oferim un suport client cu o mare atenție pe potențialul cumpărător, un spațiu generos de prezentare a produselor. Iar aceste trei calități ne-au oferit succes pe o piață în care puțini credeau că poți vinde produse premium. Nu îți ascund că, deși e pandemie, am lansat două proiecte foarte mari: primul, aici, în București- un magazin creat în parteneriat cu unul dintre producătorii pe care îi aducem în România, este vorba despre Cybex- un colos mondial. Astfel a apărut primul magazin „hand in hand” din România Cybex și Taticool Shop.

Și, până la sfârșitul lunii, vom deschide și un nou magazin Taticool Shop- de data aceasta la Cluj. Investiția este aproape finalizată și în curând vom anunța lansarea.

Ce mai urmează după Survivor pentru tine, profesional vorbind?

Eu am trei job-uri, ca să fie foarte clar: Survivor, Taticool- blog și Taticool Shop- magazinul. Cumva reușesc să le fac pe toate și să petrec și timp cu familia. Ceea ce mă face pe deplin împlinit. Nu știu la ce aspect profesional de referi, dar dacă te referi la televiziune, îți spun doar atât: orice se mai întâmpla în acest domeniu pentru mine va fi doar bonus, cireașa de pe tort și va fi doar din pasiune.

Cum vezi tu televiziunea zilelor noastre? E ceea ce trebuie?

Am încetat în a mai face judecăți de valoare și de a pune etichete. Am fost foarte revoltat după închiderea Acasă tv, am catalogat oameni, mi s-a părut nedrept ca unii mai puțin pregătiți ca mine să fie „vedete”. În fine, atunci ți-aș fi răspuns la această întrebare cu mult patos. Acum sunt foarte relaxat și nu mă interesează ce fac alții absolut deloc. În plus, consider că telespectatorul are libertate totală, o libertate dată de butoanele telecomenzii. Dacă îi place, rămâne pe acea emisiune, nu, schimbă. Și atât. Eu sunt și voi fi selectiv în proiectele viitoare pentru simplu fapt că îmi permit. Survivor este o emisiune fenomen, un proiect imens și a fost un vis împlinit pentru mine să o prezint. În rest, am atât de multă treabă…

Cum te vezi pe tine profesional și personal peste 5 ani?

Sunt foarte bine acum. Nu știu cum voi fi peste 5 ani. Sper că tot bine. De ceva vreme, am decis să mă bucur de fiecare zi în parte și să apreciez tot ce primesc bun de la viață. Să rămână măcar la fel și sunt foarte mulțumit.

Pentru ce destinație de vacanță ați optat vara asta? Unde vrei să îți duci soția și copiii și să nu stai cu teama Coronavirusului? Ați fost nevoiți să vă contramandați sau amânați vreo vacanță în acest sens?

E un subiect fierbinte acesta la noi în casă. Nu ne simțim deloc confortabil să plecăm prea departe de casă. Ba chiar am anulat o croazieră pe care o plănuisem pentru luna August. Încă nu avem nimic stabilit și nici nu cred că vom face prea multe planuri. Din punctul meu de vedere, e o vară care trebuie sacrificată și cu asta basta. Mai pe la bunici, mai pe la prieteni cu case de vacanță, mai retrași, mai izolați așa că e mai bine!

Publicat: 18 Jul. 2020, 19:39 Vedete
Pe aceeași temă