Cel mai nou cuplu din showbiz! O prezentatoare TV și un celebru vogger au confirmat că sunt împreună

Publicat: 06 Feb. 2020, 13:41 Vedete

Viviana Sposub și Ionuț Rusu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Focoasa brunetă a reușit să îi fure inima celebrului vlogger de la iUmor, iar acesta și-a asumat public relația. Chiar dacă nu au dat prea multe detalii despre povestea lor de dragoste, cei doi au planuri mari împreună.

Până la acest moment cei doi au reușit să fie destul de discreți, cu excepția momentului în care au fost surprinși, de către paparazzi de la Cancan, sărutându-se într-un centru comercial din zona de nord a Capitalei. Se întâmpla în luna noiembrie a anului trecut.

Cuplul a reușit să stea departe de ochii curioșilor, însă Ionuț Rusu a recunoscut totul. Vlogger-ul a dezvăluit câteva lucruri din intimitatea lor.

sursă foto: cancan.ro

”Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”a dezvăluit Ionuț Rusu pentru cancan.ro.

Viviana, colegă cu Adela Popescu și Cove

După ce a fost concediată de la Antena 1, șatena și-a depus CV-ul la mai multe posturi de televiziune. Viviana a fost contactată de unul dintre șefii de la Kanal D, însă ea i-ar fi refuzat spunându-le clar și răspicat că este în negocieri cu cei de la TVR 1.

Doar că… Viviana nu a reușit să semneze niciun contract cu cei de la TVR 1, așa că prin intermediul prietenului ei, vlogger, și-a depus CV-ul la PRO TV. La scurt timp, focoasa șatenă s-a alăturat echipei ”Vorbește lumea”

”Mă simt foarte emoționată în această nouă postură. Aseară nu am reușit să dorm deloc, pentru că abia așteptam să se facă ora 8 și să vin aici în platou. I-am cunoscut pe acești doi minunați colegi ai mei și vreau să spun că a fost chimie de prima dată pentru că ne înțelegem foarte bine. Am povestit, am râs, am glumit… Ce pot să spun? La treabă, de acum! Vor fi dimineți cu multe zâmbete, pentru că asta îmi propun să aduc pe chipurile telespectatorilor! Voi face de toate: dansez, cânt, prezint vremea, horoscopul, fac și mâncare și surprizele încă nu s-au terminat. În fiecare zi, colegii mei îmi vor da tot felul de provocări pe care sper să le duc la bun sfârșit”, a declarat Viviana, într-un interviu pentru postul TV la care lucrează.

Publicat: 06 Feb. 2020, 13:41 Vedete
Pe aceeași temă