Cel mai cool și filantrop tătic din showbiz este pe punctul de a-și mări familia. Codin Maticiuc vrea să înfieze un copil!

Publicat: 13 nov. 2020, 20:52 Autor: Dora Bazavan Vedete
Cel mai cool și filantrop tătic din showbiz este pe punctul de a-și mări familia. Codin Maticiuc vrea să înfieze un copil!

La 40 de ani, Codin Maticiuc rămâne unul dintre cele mai spumoase personaje din showbiz. Are mereu vorbele la el și este apreciat pentru sensibilitatea de care da dovadă atunci când vorbește despre copii. Ai lui sau cei de care se ocupă și pe care îi protejează neîncetat.

Maticiuc e pus pe fapte mari la Spitalul Fundeni, acolo unde renovează secția de Oncologie Pediatrică cu forțele sale proprii și din donații. Și își dorește să rămână în zona, căci are de gând că următorul sau proiect să se îndrepte spre secția de nefrologie pediatrică. În ceea ce privește viață să personală, de când este tată de față, Codin pare schimbat. Și a spus exclusiv pentru Ciao.ro că își dorește să mai aibă copii, ba chiar să infieze!

Ce faci, Codin? Te riști să îi gătești Căpcăuniței de la Masked Singer Romania? Ce te-a atras așa de tare la ea? Ce are în plus față de fetele de la noi din showbizz? Ce anume face diferența?

Hola! Orice pentru Căpcăuniță! Fete cu două fețe am mai avut, dar fără dinți în gură ar fi o premieră. O iubesc și pe fata din spatele măștii acum că am descoperit cine era. Este un artist desăvârșit.

Cum ai primit vestea că vei face parte dintre detectivii de la Masked Singer România de la ProTV?

M-am urcat ca Gigi Becali pe Maybach și am început să sar în sus. Doar că eram într-un Duster.

Cu care dintre colegii tăi jurați te înțelegi cel mai bine?

Greu de spus. Ana mi-e dragă de cel mai mult timp. Cu Inna și Horia (pe care îi cunosc de ceva vreme) m-am apropiat foarte mult pe durata filmărilor.

Dacă ar fi să interpretezi un personaj din acest show, în ce anume ți-ar plăcea să te transformi și de ce?

Monstrul. Cred că așa sunt și eu văzut din exterior. Monstru. Dar dacă te uiți atent sunt cute and fluffy.

Pe lângă faptul că ai fost catalogat că un “bad boy”, ești și o fire sensibilă! Ție cum îți place să te descrii?

Bad boy! Cine a zis ca sunt sensibil? CINE?!? Glumesc, nu prea îmi place sa ma descriu, prefer sa îi las pe alții s-o facă.

Codin, cum e viața cu Smaranda? Ți-ai fi imaginat vreodată că un băiat că ține o să fie tată de fată la un moment dat?

Daaaa. Chiar da. Mi-am dorit foarte mult copii, încă de când aveam 23 de ani. M-am imaginat deseori și cu o fată și cu un băiat. Este tot ce am visat.

Ce îți dorești pentru copilul tău și cât de mult te-a schimbat Smaranda, și tu, de când ești tată?

Îmi doresc ca fata mea sa mă transforme într-o bună zi din Codin în „tatăl Smarandei”. Eu nu m-am schimbat atât de mult. Poate doar e empatie descoperită pentru părinții unui copil în suferință.

Cât de mult crezi în căsătorie? Sau nu contează actul în sine pentru tine?

Deloc. Nu numai ca nu contează dar aruncă o presiune negativă asupra relației. Vreau să mă trezesc în fiecare zi și sa simt că e opțiunea mea sa rămân în relația în care ma aflu.

Ai cerut-o în căsătorie pe mama Smarandei?

Nope. Și probabil nici ea nu ar accepta.

Vă mai doriți și alți copii?

Da. Mult. Ne dorim să și infiem.

Ai regrete?

Nu cu adevărat.

Ce faci tu acum la Fundeni e o adevărată desfășurare de forțe! Ești de apreciat, felicitări! Dacă ar fi mai mulți ca tine… Câți prieteni ți-au sărit în ajutor cu donații pentru renovarea secției de Oncologie Pediatrică de la Fundeni?

Extrem de puțini. Dar în schimb mi-au sărit în ajutor extrem de mulți necunoscuți.

Știu că ești atașat de copii și din prima faptului că părinții tăi au un orfelinat și Fundația Metropolis. Ți-a intrat la suflet Lăcrămioara, fata de la camera 702 de la Fundeni. În memoria ei te-ai mobilizat așa frumos? Ce anume îți mai dorești după ce vei termina renovarea etajului 7 de la Fundeni?

Da. Chiar am tatuat pe brațul stâng „fata de la 702”. Îmi doresc să rămân la Fundeni, poate chiar secția de nefrologie pediatrică sa fie următorul proiect.

Cât de schimbat ești acum, la 40 de ani? Nu te-ai aniversat ca în alți ani… Ai alte priorități acum!

Nu cred că sunt. Poate doar e evoluție normală direct proporțională cu vârsta. Nu m-am aniversat pentru că există acest context epidemiologic. Altfel plănuisem o orgie de proporții!

 

Publicat: 13 nov. 2020, 20:52 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă