Cea mai trista mireasa! Nunta ei a costat o avere, dar tanara e total nefericita la bratul sotului! Imagini VIDEO virale

Publicat: 06 sept. 2018, 10:32 Autor: madalina m. Viral

Nunta tinerei din imagini a costat o avere, dar mireasa a fost nefericita pe tot parcursul evenimentului.

Din cate se pare, mireasa in varsta de doar 18 ani a avut la dispozitie orice si-ar fi putut dori, pentru a pune la punct ziua cea mare. Insa, ceva a lipsit in totalitate, iar momentele care ar fi trebuit sa fie unele fericite au devenit fix contrariul.

De asemenea, un filmulet de la acel eveniment a devenit viral, odata ce a fost publicat in mediul online. Tanara care a imbracat rochia alba se numeste Khava Zaurbekova si a ajuns sa fie poreclita „cea mai trista mireasa”, de catre internauti.

Cea mai trista mireasa

Pentru tanara mireasa, ziua nuntii sale ar fi trebuit sa fie una dintre cele mai fericite pe care le-a trait pana acum. Aceasta a avut la dispozitie un buget aproape nelimitat. Desi asta reprezinta visul oricarei femei, lucrurile au stat diferit pentru Khava Zaurbekova.

Ea a devenit cea mai trista mireasa intr-un timp record, dupa ce imaginile de la nunta ei au fost publicate pe retelele sociale. In acestea a putut fi vazuta in momentele in care imbracase rochia alba.

Despre obiectul vestimentar se spune ca ar fi costat nu mai putin de 195 de mii de lire. Mai mult, tortul pe care mirii l-au taiat imediat dupa ceremonie a fost achizitionat pe suma de 35 de mii de lire si a avut 8 straturi.

Nunta lui Khava Zaurbekova a avut loc in Rusia. Mirele sau, pe nume Akhmed Dzhabrailov, face parte dintr-o familie foarte bogata, tocmai de aceea tinerilor nu le-a lipsit nimic in ziua cea mare.

Chiar daca mireasa a putut sa se bucure de un asemenea noroc, ea a fost total nefericita cand a mers spre altar. Din cate se pare, cei doi insuratei nu se iubesc unul pe altul si au fost obligati sa se casatoreasca, iar asta s-a resimtit cel mai tare.

Totodata, dupa ziua cea mare, mirele de 20 de ani nu a petrecut deloc timp alaturi de mireasa lui, ci a preferat sa petreaca alaturi de fratii sai. Pe de alta parte, tanara a trebuit sa ramana la eveniment, unde a fost felicitata de 500 de invitati.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 06 sept. 2018, 10:32 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă