Cea mai ciudata lenjerie intima pentru femei! Cum arata din fata… Te va oripila, dar asta e noua moda in Asia si UK!

Publicat: 04 apr. 2017, 15:36 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Cea mai ciudata lenjerie intima pentru femei! Cum arata din fata... Te va oripila, dar asta e noua moda in Asia si UK!

Asta este cel mai ciudat trend aparut in materie de lenjerie intima! Daca pana acum boxeri sau lenjeria tanga erau la cautare, acum in Asia moda s-a schimbat! Tot mai multe femei isi comanda acest articol intim, dar nu intelegem de ce! E oribil :O

Lenjeria intima care a castigat teren in Asia a intrat si in Marea Britanie, fiind disponibili pe Amazon contra sumei de 28 de Lire, informeaza Dailymail.co.uk. De ce sunt atat de oribil? Designerii lor au decis sa intareasca partea din fata astfel incat sa se formeze efectul numit ‘camel toe’.

Pentru femeile care tin la aspectul zonei intime si care considera ca, atunci cand se vede e superb, acesti chiloti sunt solutia ideala! Acum pot sa atraga atentia asupra organelor genitale cu usurinta… dar de ce ai vrea asta?!?!

Model Georgina din Norwich a realizat o mica sedinta foto in acesti chiloti cu camel toe: „Se simt ca o pereche normala, sunt comozi si din bumbac. Nu prea observi ca aia e acolo (n.r. camel toe), desi altii vor vedea.

Daca porti colanti, iese in evidenta. Nu se simt ciudat, dar nu sunt pentru mine… poate pentru alte femei”, spune tanara.

Singurul lucru pe care Georgina l-a apreciat la acesti chiloti este faptul ca ii ridica fundul si il fac mai atragator. Lenjeria este facuta din dintr-un bumbac cu lycra si insertii de silicon, model popular de mai bine de 10 ani in Japonia.

Aceasta moda a aparut dupa ce tot mai multe femei apeleaza la esteticieni pentru a isi infrumuseta zona intima.

In ultimii ani, femeile apeleaza la esteticieni pentru a avea un ‘vagin de designer’, adica sa para perfect. Expertii sustin ca pornografia online influenteaza dorinta femeilor de a arata frumos in zona intima.

Si pentru ca nu toate isi permit costurile ridicate a unei astfel de interventii, au aparut chilotii cu camel toe care costa 28 de lire.

Publicat: 04 apr. 2017, 15:36 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă