Ce vicii avea Nadine! Prezentatoarea TV a muncit încă de la vârsta de 13 ani! Care a fost prima ei meserie

Publicat: 06 Jan. 2020, 14:30 Vedete

Prezentatoarea TV Nadine Emilie Voindrouh a povestit pentru o publicație despre viața sa.

Nadine Emilie Voindrouh este o femeie puternică, loială și sinceră. Prezentatoarea TV a povestit într-un interviu despre revenirea sa în televiziune, dar și despre viața de familie și greutățile prin care a trecut.

Puțini știu că Nadine a avut două vicii distructive: băutura și fumatul.

”Am avut, acum nu mai am. Am fumat şi am băut. Mult. Mi-am dorit enorm să fiu nefumătoare, iar alcoolul să-mi producă silă. De patru ani mă bucur de acest regal. Nu mai pot bea alcool nici măcar o gură. Gândul la alcool îmi face rău de la stomac. La fel se întâmplă şi în cazul fumatului. M-am reprogramat mental. M-am folosit de tot soiul de tehnici de autosugestie pentru a schimba percepţia asupra fumatului şi a băutului de alcool”, a spus Nadine într-un interviu pentru OkMagazine!

Nadine a mai vorbit despre relația frumoasă pe care o are cu soțul ei: ”M-a cerut în căsătorie în tinereţe, poate la un an sau doi după ce ne-am cunoscut. Am spus nu, pentru că voiam să explorez lumea, ceea ce am şi făcut, însă, după 7 ani, l-am sunat şi l-am întrebat dacă mai este valabilă cererea în căsătorie, a răspuns că da. Atunci m-am reîntors în Romania pentru a mă căsători şi a construi mica familie de care mă bucur astăzi. Viaţa nu este grea. În schimb, unele situaţii de viaţă pot fi dificile. Cât despre profesia soţului, am învăţat, în general, să fac diferenţa dintre om şi personajul pe care acesta îl întruchipează. Profesia unui om este doar unul dintre straturile acestui personaj, de aceea acest strat nu are un cuvânt de spus în calitatea vieţii mele. Am abilitatea de a mă conecta direct la sursă, la om”.

Nadine și-a câștigat primii săi bani la vârsta de 13 ani: ”Vânzătoare la tarabă, la metrou Unirea. Din primul salariu mi-am cumpărat două perechi de blugi. Aveam 13 ani”.

Publicat: 06 Jan. 2020, 14:30 Vedete
Pe aceeași temă