Ce vedete din Romania sunt in zodia scorpion – Nume grele, nascute pe finalul toamnei

Publicat: 23 Oct. 2017, 10:47 News 3
Ce vedete din Romania sunt in zodia scorpion – Nume grele, nascute pe finalul toamnei

Ce vedete din Romania sunt in zodia scorpion – O multime de politicieni, sportivi dar si cantareti sunt nascuti sub semnul zodiacal al scorpionului.

Ce vedete din Romania sunt in zodia scorpion – Zodia Scorpion este a opta din ciclul zodiacal si se desfasoara in perioada 23 octombrie – 22 noimebrie. O multime de nume grele de la noi din tara s-au nascut in aceasta perioada si au avut cariere de succes.

Ce vedete din Romania sunt in zodia scorpion – Dan Bordeianu

Dan Bordeianu este un actor si cantaret roman cunoscut mai ales dupa prezenta sa in mai multe telenovele produse de Acasa TV. Dan Bordeianu este nascut chiar in prima zi a semnului zodiacal scorpion, 23 octombrie. El a absolvit UNATC, are 42 de ani si s-a nascut in Bucuresti.

Ce vedete din Romania sunt in zodia scorpion – Cristian Chivu

Renumitul fotbalist Cristian Chivu are 36 de ani si s-a nascut in data de 26 octombrie sub zodia scorpionului. Chivu a fost component al echipei nationale de fotbal a Romaniei intre anii 1999 si 2011 avand o cariera incununata de succes, fiind chiar si capitanul nationalei in 50 de meciuri. Fostul fotbalist e casatorit cu o cunoscuta prezentatoare TV, Adelina Elisei, inca din anul 2008 si au impreuna doua fetite.

Ce vedete din Romania sunt in zodia scorpion – Traian Basescu

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, este nascut in data de 4 noiembrie si are varsta de 65 de ani. El s-a nascut la Murfatral si inca activeaza in politica, fiind parlamentar din partea partidului Miscarea Populara. Traian Basescu a fost presedintele tarii intre 2004 si 2014.

Ce vedete din Romania sunt in zodia scorpion – Pavel Stratan

Cantaretul Pavel Stratan este si el nascut in ultima luna de toamna, 11 noiembrie. El este un cantaret si textier de muzica folk din Republica Moldova si este tatal celebrei cantarete Cleopatra Stratan care a lansat piesa ‘Ghita’.

 

Publicat: 23 Oct. 2017, 10:47 News 3
Pe aceeași temă