Ce super-mașină conduce cea mai bogată cântăreață de muzică populară din România

Publicat: 28 Nov. 2019, 16:05 Vedete

Una dintre cele mai frumoase și mai bine plătite folcloriste de la noi conduce numai mașini de lux. În topul preferințelor rămâne însă un bolid care valorează peste 100.000 de euro. 

Vlăduța Lupău este o artistă de succes și a ajuns să întoarce banii cu lopata. Artista este noua senzație a industriei muzicale românești. Cu toate acestea, ceea ce nimeni nu știa până acum este faptul că artista conduce 2 bolizi de lux, pentru care a scos bani grei din buzunar.

Vlăduța Lupău are o viață la care alții doar visează! Muzica i-a adus numeroase satisfacții atât pe plan profesional, dar și pe plan personal, căci câștigă o mulțime de bani din concertele pe care le susține.

Atât de mulți, încât își permite orice aroganță! Cântăreața are 2 mașini de lux, pe care le conduce cu mare mândrie și, credem noi, are toate motivele, căci munca i-a adus cele mai mari satisfacții. Cu toate acestea, Vlăduța Lupău nu a ales un Bentley sau un Mustang, ci 2 mașini mai de bun simț, pe care și le-ar putea permite oricine are în conturi aproximativ 200.000 de euro.

Vlăduța Lupău conduce un Mercedes G 550, cotat la nu mai puțin de 125 000 de dolari, precum și un Porsche cotat și el la aproape 100.000 de euro, așa că e clar: Vlăduța Lupău își permite și da, are cu ce! Nu este de mirare că atunci când iese pe stradă la volan, întoarce toate privirile.

 

Publicat: 28 Nov. 2019, 16:05 Vedete
Pe aceeași temă