Ce studii are de fapt Mădălina Ghenea și de ce s-a înscris la facultate abia la 34 de ani

Publicat: 11 feb. 2024, 11:19 Autor: Soare Raisa Vedete

Mădălina Ghenea a făcut un anunț important. Frumoasa româncă s-a înscris la facultate abia la 34 de ani! Puțină lume știe, însă, ce studii are ea de fapt. 

Mădălina Ghenea a anunțat că s-a înscris la Universitatea Stranieri din Perugia. Model şi actriţă, românca le-a explicat abonaților ei de pe Instagram că urmează să aibă interviul de admitere, iar emoțiile sunt foarte mari.

Ulterior a venit şi anunțul oficial al Universităţii, care a confirmat că Mădălina Ghenea se numără printre cei înscrişi anul acesta!

Universitatea Stranieri la care românca studiază oferă cursuri de limbă şi cultură italiană.

Dragostea Mădălinei Ghenea pentru aceastățară este extrem de cunoscută. Ea locuieşte în Peninsulă, de mai mulți ani. Tot acolo se și bucură de o carieră de succes ca model.

Mădălina Ghenea a fost și o elevă model

Nu se știu detaliile exact pentru care celebrul model a schimbat liceele în perioada adolescenței. Cert este că atunci când s-a înscris la Liceul „Ion Minulescu” din Slatina, acolo unde a şi terminat, ea s-a dovedit a fi o elevă extrem de silitoare.

Media ei generală a fost 9,59, iar cel mai mândru dintre dascăli a fost profesorul de limba româna. Care a avut numai cuvinte de laudă despre ea. A povestit chiar că îi plăcea foarte mult poezia, dar şi proza, iar notele luate la materia lui au fost întotdeauna foarte mari.

Majoritatea adolescentelor care încep cariere în modelling renunță treptat la școală.  Așa se face că Mădălina Ghenea s-a apucat acum de facultate, la vârsta de 34 de ani.

Chiar dacă este una dintre cele mai frumoase românce, celebrul model nu este într-o relație. Majoritatea timpului ei liber și-l petrece alături de fetița ei, Charlotte, în vârstă de patru ani, pe care o are dintr-o relație cu afaceristul Matei Stratan, care este din Iași.

Sursa foto: Instagram

Publicat: 11 feb. 2024, 11:19 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă