Ce spune Silviu Prigoană despre căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu: ”Ea pleca de acasă, ea se întorcea, eu introduceam actele de divorț”

Publicat: 03 Dec. 2020, 15:46 Vedete

Silviu Prigoană a făcut dezvăluiri incredibile despre perioada în care a fost căsătorit cu Adriana Bahmuțeanu. Oml de afaceri a explicat de ce s-au despărțit și s-au împăcat de atâtea ori.

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu. Cei doi au ajuns la tribunal de mai multe ori, fiind celebrii pentru numărul mare de divorțuri.

Silviu Prigoană a fost întrebat, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, dacă divorțurile de Adriana Bahmuțeanu au fost doar pentru publicitate.

“Nu, divorturile, nu! Nu erau pentru publicitate! Mai ales cand au intervenit minorii! Am avut un singur divort cu minorii, care inca nu s-a finalizat, deci de cinci ani de zile! Nu e finalizat, atentie mare! Nu e finalizata povestea cu copiii! Sper sa se finalizeze anul asta si problema copiilor cu domiciliul. Nu, divorturile nu au avut nicio legatura cu publicitate! Casatoriile, da, au avut! Si ce am castigat din toata povestea asta, pai 60%! Am fost singurul deputat de Bucuresti care am intrat in Parlament pe votul popular, restul colegilor mei au fost bagati in Parlament strict de calculator! Au fost redistribuiti cum se spune in politica! Eu am fost singurul care am intrat pe votul popular, de la PDL! Si asta s-a datorat faptului ca aveam notorietate, nu ca promiteam ceva sau dadeam ceva! Toata lumea promite in campanii, eu n-a fost cazul sa promit nici macar n-a fost cazul sa-mi fac campanie electorala! Alegerea uninominala, eram trecut cu numele pe buletinul de vot si lumea m-a votat pentru ca stia ca sunt cel simpatic!”, a spus Silviu Prigoană, citat de kanald.ro.

”Ea pleca de acasă, ea se întorcea, eu introduceam actele de divorț”

“Fiecare iubire are doza ei de iubire pentru fiecare femeie in parte, care e aceeasi! Deci nu exista sa iubesti pe cineva mai mult si pe cineva sa iubesti mai putin! Cand iubesti, iubesti! Si cand nu iubesti, nu iubesti! Punct! Cel putin asa vad eu lucrurile! Nu exista o iubire mare! Cum ai de exemplu patru copii, nu poti pe unul sa-l iubesti mai mult si pe altul mai putin! Adica la unul sa-i dai rinichiul si la unul sa nu-i dai rinichiul! Nu, le dai la toti patru rinichiul si acelasi lucru se intampla si in iubire, din punctul meu de vedere! Daca altii au alte criterii, e problema lor!”, a declarat acesta.

”In perioada respectiva eu aveam foarte mult de lucru! Ea pleca de acasa, ea se intorcea, eu introduceam actele de divort, pentru parasirea domiciliului si dupa sase luni se intorcea inapoi cu facturile si ne recasatoream! Erau niste formalitati simple! Eu atunci munceam 22 de ore pe zi! Aveam o saltea si dormeam la birou in perioada respectiva! Ca sa conduci 74 de companii nu era foarte simplu! Eu ajungeam acasa mai rarut, ca asa era modelul! Dar au fost saptamani intregi in care n-am ajuns acasa! Ea pleca si se intorcea! Eu am fost cerut! Sunt frumusel, ce sa fac! Trebuie sa-mi duc crucea!”, a încheiat Silviu Prigoană.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 03 Dec. 2020, 15:46 Vedete
Pe aceeași temă