Ce spune Majda Aboulumosha despre cea de-a doua sarcină. Vedeta este în culmea fericirii!

Publicat: 09 Jun. 2021, 15:03 Vedete

Majda Aboulumosha este una dintre cele mai apreciate prezenţe din mediul online. Frumoasa brunetă are o energie debordantă cu care reuşeşte întotdeauna să îi binedispună pe prietenii săi, dar şi pe fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare. Recent, fosta prezentatoare TV a vorbit despre eventualitatea de a deveni mămică din nou.

Majda Aboulumosha este mama unei superbe fetițe, p enume Jacqueline, care a împlinit 8 ani anul acesta. În prezent are o relaţie care o face fericită şi împlinită şi pentru că toate lucrurile merg în viaţa ei aşa cum şi-a dorit vedeta a dezvăluit faptul că se gândeşte la al doilea copil.

Mai mult decât atât şi fetiţa vedei îşi doreşte de ceva timp un frăţior sau o surioară.

„Mi-a zis și la patru ani și acum de curând. Nu spun niciodată nu, eu iubesc foarte mult copiii și dacă vreodată o să se întâmple lucrul acesta în viața mea o să fie primit cu brațele deschise, sunt convinsă de asta , dar las lucrurile să se întâmple exact în voia lor. Eu sincer îmi mai doresc un copil, dar dacă e să se întâmple, dacă nu o să se întâmple nu înseamnă că nu sunt fericită cu ce am”, a declarat Majda Aboulumosha la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Majda a făcut declarații și despre fiica sa, Jacqueline: ”Eu îi cer sfaturi Jacquelinei, mă sfătuiesc ca și cum ar fi prietena mea, este un copil foarte empatic. Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că o am”.

Majda Aboulumosha, probleme grave cu prima sarcină

Momentul în care a aflat că este însărcinată a fost cel mai fericit din viața sa, însă perioada sarcinii a fost umbrită de pronosticurile medicilor care nu îi dădeau șanse să o ducă la bun sfârșit. Încercările sorții nu s-au oprit aici, Majda a fost implicată într-un grav accident rutier, însă atât ea, cât și copilul încă nenăscut au fost bine.

„Am primit vestea că voi pierde sarcina. Am trecut prin multe etape până să îmi țin copilul în brațe. După ce am aflat că sunt însărcinată, medicii mi-au spus că prezint risc, apoi m-a mușcat o căpușă, nu am știut că am stat cu ea în picior patru zile. Am luat antibiotic însărcinată fiind. Am avut un accident de mașină când eram în trei luni și jumătate și mașina a fost daună totală. Am ieșit din mașină și marea grijă era  una singură: copilul să fie bine. Când eram în șapte luni mergeam la UNATC să-mi spun monologul, pentru că nu doream ca ai mei colegi să simtă că sunt favorizată, a trebuit să renunț și să stau la pat”, a povestit Majda.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 Jun. 2021, 15:03 Vedete
Pe aceeași temă