Ce spune Kamara despre fratele său, Musty, concurent la Survivor România: ”Are trei copii cu trei femei diferite”

Publicat: 22 Jan. 2021, 14:59 Vedete
Ce spune Kamara despre fratele său, Musty, concurent la Survivor România: ”Are trei copii cu trei femei diferite”

Kamara a vorbit într-un interviu despre fratele său care face parte din show-ul ”Survivor România”. Artistul a vrut să lămurească câteva lucruri care s-au scris despre concurent și a vorbit fără perdea despre viața personală a acestuia.

Musty  este unul dintre concurenții care fac parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”.

Musty Camara are 39 de ani și este cu cinci ani mai mic decât fratele său, Kamara. Bărbatul este de profesie inginer de sunet, iar la vârsta de doar 15 ani a plecat de acasă pentru a studia și a munci. La vremea respectivă a făcut naveta între Franţa şi Coasta de Fildeş, stabilindu-se câţiva ani mai târziu în Tenerife, însă din 2015 trăieşte în România.

”Are trei copii cu trei femei diferite”

Kamara a făcut dezvăluiri sincere despre viața intimă a fratelui său. Acesta a vorbit și despre o posibilă relație despre care ar fi scris presa, lucruri care nu sunt adevărate.

“Are 3 copii, sunt băieţi toţi, unul are 3 ani, altul 6 şi altul 10. El e inginer de sunet în studioul de înregistrări şi a mai cochetat cu muzica. Noi am fost 5 fraţi, iar eu îl susţin, public, pe pagina lui de instagram. Am plecat din România când el avea 3 ani şi eu 8. Avea 15 ani când a plecat în Coasta de Fildeş să înveţe să fie inginer de sunet. Apoi a plecat în Spania, unde la 21 de ani s-a căsătorit cu o spanioloaică, a divorţat, a cunoscut alta cu care are primul copil. Acum nu e căsătorit. S-a scris că ar fi căsătorit cu Alexandra Crişan, ex-”X Factor”, dar nu e adevărat. Au un băiat împreună însă nu a fost căsătorit şi nu mai e cu ea de peste un an. Are trei copii cu trei femei diferite. El produce muzică şi mai făcea şi sunetul pe la concerte. A lucrat cu mai mulţi artişti din România. Eu îi doresc să câştige, ştiu că e un luptător, niciodată nu abandonează, are ambiţie”, a spus Kamara.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 Jan. 2021, 14:59 Vedete
Pe aceeași temă