Ce spune Dan Negru despre soția sa! De ce nu apar niciodată împreună la TV

Publicat: 13 Jan. 2021, 15:19 Vedete

Dan Negru este unul dintre cei mai populari și longevivi prezentatori TV din România, însă rareori au existat momentele în care vedeta s-a afișat la brațul soției sale pe micile ecrane.

Dan Negru, invitat în emisiunea prezentată de Denise Rifai la Kanal D, a fost întrebat despre soția sa, Codruța. Cei doi sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună doi copii, o fetiță de 10 ani și un băiat de 8 ani. Soția sa este medic stomatolog.

”Nu știu dacă îl place pe prezentatorul Dan Negru. Eu sper să-l placă pe Dan, pe omul Dan Negru, prezentatorul nu contează. Soția mea e medic stomatolog, habar nu are ce-i cu lumea asta. Eu mă uit la tot ce mișcă în televiziune. Pe mine mă enervează foarte tare oamenii care lucrează în televiziune și care spun că ei nu se uită la televizor. Eu mă uit la toate tâmpeniile, nevastă-mea e disperată, ea se uită pe Netflix, la filme. Nu suntem noi familia care să mergem la evenimente, nu le avem noi cu ”ieșitul”. Nici eu nu mă duc la evenimente mondene”, a explicat Dan Negru.

Carantina, „nimic nou” pentru Dan Negru

Despre perioada de carantină, în care aproape toată lumea a stat în izolare, prezentatorul de televiziune spune că nu i-a fost prea greu. „Sincer, n-am învățat nimic. Am întrebat în stânga și dreapta printre prietenii mei și niciunul n-a învățat nimic din experiența asta. Nici nu cred că era ceva de învățat. Schimbările bruște nu sunt o noutate pentru noi.  Familia mea a trecut prin astfel de schimbări când mama, tata, bunicii au fost deportați peste noapte în Bărăgan pentru că erau „chiaburi”, așa erau numiți țăranii înstăriți de către comuniști. Schimbarea aia a fost tot peste noapte. I-au ridicat și i-au deportat într-o noapte. Apoi, 45 de ani ai mei n-au mai avut voie să între în casele pe care ei le-au construit. Am făcut-o eu, nepotul care a venit”a declarat Dan Negru, pentru Ciao.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 13 Jan. 2021, 15:19 Vedete
Pe aceeași temă