Ce spune Catinca Roman despre despărțirea surorii ei de Marius Elisei: ”Părerea mea că Marius o trăgea în jos”

Publicat: 14 Jan. 2021, 09:40 Vedete
Ce spune Catinca Roman despre despărțirea surorii ei de Marius Elisei: ”Părerea mea că Marius o trăgea în jos”

Catinca Roman a făcut recent dezvăluiri despre vestea care a reușit să șocheze o țară întreagă. Sora Oanei Roman a făcut dezvăluiri despre cel care i-a fost cumnat o bună perioadă de timp și nu s-a sfiit să își spună părerea sinceră despre mariajul celor doi.

Catina Roman a fost întotdeauna o persoană extrem de sinceră care spune lucrurilor pe nume. Astfel, în momentul în care a fost întrebată ce părere are despre fosta căsnicie a Oanei, aceasta a susținut faptul că Marius Elisei nu o făcea fericită pe sora sa și mai mult decât atât blondina este de părere că ”o trăgea în jos”.

Totodată, sora vedetei susține că separarea Oanei de Marius Elisei este cea mai bună alegere și asta pentru că șatena nu a fost fericită alături de tatăl fetiței sale.

În același timp, Catinca mărturisește faptul că Oana este o altă persoană după despărțire, ba mai mult aceasta a înflorit atât pe plan personal cât și pe cel profesional.

„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos”, a declarat Catinca Roman, potrivit Click!

Povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a început să fie cunoscută în spatial public în anul 2013, când cârcotașii nu prea credeau că legătura va fi una trainică, din cauza diferenței de vârstă. Marius Elisei este mai tânăr cu 11 ani decât Oana Roman, însă acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o frumoasă poveste de dragoste din care să rezulte o păpușă de fată, potrivit Viva.ro.

Cei doi s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, unde Oana Roman a recunoscut că a făcut primul pas, cerându-i numărul de telefon celui care avea să-i devină soț. Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014.

În anul 2017 Marius Elisei anunța că relația dintre ea și Oana Roman începe să se clatine, așa că au decis să se despartă. Totuși cei doi au reușit să se împace și căsnicia lor a continuat până acum, când anunțul despărțirii a fost făcut de data aceasta de Oana Roman.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 Jan. 2021, 09:40 Vedete
Pe aceeași temă